NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Sytomyssyt - loppusuoralla! Final week in Valentine's day campaign!

Täällähän me asutaan, kaukana Pohjolassa, ja kuitenkin liukkaat ja kelivaihtelut tulevat aina yllättäen ja odottamatta. Mikä taas oli todistettava viime perjantain pk-seudun kolarisumassa. Sama on minulla kun kylmät tulevat: minä jumiudun kokonaan - niskat, hartiat, selkä, pää - kaikki särkee ja lihakset vinkuvat täysin jumissa. Pari viikkoa on jo mennyt - ja nyt vasta pahalta tuntuukin! Jopa hengittäminen on käynyt työlääksi.

Pahinta toki tässä on se, etten pysty tekemään käsitöitä - se taas aiheuttaa pahaa mieltä. Ja kun olisi niin paljon tehtävää: on Ystävänpäivän sytomyssykampanjan viime hetket, pikku lapsoset kaipaavat pään ja jalan lämmittimiä, työssäkin pukkaa hiukan kiirettä - kaikki kerralla siten, ettei auta muu kuin ottaa lääkettä jotta pystyy tekemään - edes jotain.

You know - I live in far North, where we have to be used to many different driving weathers - also to slippery. And still it comes every year unexpectedly and suddenly :) .
Same is my head/neck/shoulder pain: it comes every year unexpectedly and suddenly - allways when we get the bad frosts. Now I have suffered these aches almost two weeks. And now I'm in situation that it is painful to breath.... The most painful thing is that I have not been able to knit so much I would like to. You can imagine my distress!

And in the same time we have last days in our campaign for cancer patients, my small people need badly the caps and socks, I am in hurry in my work etcetc... This is very normal to me - everything in same time.

Pakko on ollut tehdä jotain - hulluksihan sitä tulee ellei käsissä ole kässyä edes kerran päivässä!Yläkuvassa lasten myssyt: ruskea Pöllömyssy pikkuherralle (Katia Peru, 4½mm puikot), ja aniliini pikkuneidille (Novita Isoveli, 4 mm). Alakuvassa lasten äidille myös Pöllömyssy (Katia Peru, 5 mm).


Tässä vielä äidille lämpimät sukat, Gjestal Janne, 3½mm.

Had to do something. So two owl caps and one cap to the baby. Socks to the mother. Simple works in this situation.

Ja ne tärkeät sytomyssyt Ystävänpäivän keräykseen.Oikealla palkissa on nyt julkaistuna kahden huivin ohjeet: Höyhenpilvi ja Sulkareunus. Ne ovat ilmaisia, Baktuksen ja Nikolain hengessä toteutettuja huiveja.

And the most important ones: sytocaps to our campaign.

Note also the free, published patterns in the right bar: Cirrus and Feathering - both also in English.

We have the final presidential election day today. Now it's good time to go to elect and make sytocaps for our Valentine's day campaign!

Tänään on kaksi tärkeää asiaa: käydä äänestämässä (ellei jo ole sitä tehnyt, kuten minä) ja tehdä viimeisiä rutistuksia sytomyssyjä!  Kaikki myssyt ensi viikon aikana keräyspisteisiin joko Salossa Anjalinille tai Turussa voi sopia toimittamisesta minulle. Lisäksi voi toki toimittaa suoraan Tyksiin!

Kaunista vaalipäivää!!

6 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Ihania noi pöllömyssyt! Minä vasta alan lämmetä pöllöille...
Onneksi pakkanen alkaa jo hellittää, toivottavasti sun olo paranee sitä mukaa kun ilma lämpee.
Ihmettelen vaan miten paljon sä sit saat aikaiseks kun olet täydessä vedossa - jannet ja peruthan sait vasta puolen viikon aikoihin!

Hepsi kirjoitti...

Kovasti olet taas saanut aikaiseksi!
Toivottavasti tosiaan pakkaset jo hellittävät.
Hyisen hauskaa vaalipäivää!

Lotta kirjoitti...

Pöllöt on niin vekkuleita! Pöllömyssy pitää saada ehdottomasti itsellekin :). Ja huivien ohjeet meni heti jonoon!

Piiku kirjoitti...

Kiitos kommenteista!
Susu: jätä pöllömyssyt samantien! Ellet sitten saa äitiäsi ompelemaan nappeja....Ja juuh - tuo toinen pöllömyssy ja sukat piti tehdä nopsaan - jottei äitylin korvat jäädy ihan kokonaan...
Hepsi: taidan olla sellainen, jolla pitää käsissä aina olla jotain. Kun tarpeeksi harvoin bloggaa, tulee muka paljon tulosta :)
Lotta: jos huiviohjeissa on jotain hämärää, laitathan viestiä?

Marjut kirjoitti...

Söpöjä pöllömyssyjä; täytyykin pistää mieleen kummityttöä varten.

Mammutti kirjoitti...

Kauniit myssyt! Sinulle olisi tunnustus blogissani.