NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkampanja loppusuoralla - Valentine's day's campaign will finalise

Ystävänpäivän sytomyssykampanja lähenee loppuaan, turkulaisten myssyt on kuvattu Facebookiin ja salolaisten vastaavat ovat sekä FB:ssä että Susun Silmukoissa.

Itse olen yrittänyt edelleen myssyillä, mutta vauhti on hidastunut. Vaikka kuten juteltiin Käsityö-Elisassa - yleensä löytyy vielä joku asento jossa voi käsitöitä tehdä, vaikka kuinka särkisi! Jonkin sortin addiktio tämäkin - vaarallinenko? Ainakin mun tukielimilleni näemmä.Tässä siis pari myssyä vielä keräykseen. Vasemman puoleinen on sipulivärjättyä Atolia, puuvilla-villaa ja Baby bamboota, villa-bambu yhdistelmää. Oikean puoleinen on taas Teetee Primaveraa villa-silkkisekoitetta ja Adriafil Duo Plus comfort puuvilla-villaa. Sipulivärjätty raikastui oranssilla ja pätkävärjätty sai mukavaa rytmiä vihreästä yksivärisestä.

Kiitos kaikille keräykseen osallistuneille, sitä tukeneille ja ja niin monin kauniin ajatuksin osallistuneille! On taas ilo ja kunnia olla viemässä myssyt Tyksiin. 

Sytocap campaign is now in it's final. I got two caps ready this week. This hobby is so addictive that you have to do although you have ache! Always you can knit one more row....  :)

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Ilman sun organisointia tästä keräyksestä ei olis tullu mitään! Ja kaiken päälle itsekin olet ehtinyt tikuttelemaan hurjan monta kaunista sytomyssyä.

Mietin tuossa et jos sä et sais ollenkaan tehdä kässyjä niin kaikkien muiden paikkojen lisäks sulla tulis kipeeks korvienvälikin:-)

Marjut kirjoitti...

Oikein mukavaa ystävänpäivää:)