NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Tunnustus - Reward


Mammutti antoi minulle tunnustusta - ja jo 7. helmikuuta! Muistin sen vasta äsken, että sellainen tuli. Voi KIITOS Mammutti!!! On ollut mukava olla sytomyssykamppiksessa mukana!

Silmukat Sekaisin - ota vastaan loma-ajan tunnustus! Se ptäisi antaa blogille, jolla alle 200 lukijaa, mutta minusta sääntö voisi olla vaikkapa sellainen, että koulukaverille se pitää osoittaa!

I got a reward from Mammutti, thanks!

Pitää vielä tunnustaa, ettei ole mitään - ei ketakaikkisen mitään kerrottavaa neulelinjalta. Vain keskeneräisiä siellä täällä - huimasti ideoita ja niiden väsäilyä. Mutta siis että jotain järkevää olisi syntynyt, niin ehei!

CoolAidilla värjäilin hyvinkin epätasaista turkoosia, syynä lienee punaviinin puute. Reaktiiviväreillä koneesta tuli ulos ihan mukavan sinisiä neuleita ja yksi mallitilkku, toimii! Nämä olivatkin ihan uusia tuttavuuksia, mikä ettei näinkin helposti voi värjätä!

Nothing ready in knitting works. Only ideas and some half-finished piece of work.
I have instead of that tried to dye with CoolAid and reactive colours. I think that the lack of red wine made my CoolAid dyeing a little bit huzzle :)

1 kommentti:

Susu kirjoitti...

Värjäsiks kattilassa vai mikrossa? Mä olen kattilassa saanu ihan kohtuutasaisia värejä... Mut mul onki ollu se punkkulasi vieressä:-)

Kiitos eilisestä! Kivaa oli ja toivottavasti päikkärien jälkeen olit toipunut rankasta työpäivästä...

Ei mullakaan kässyjä - onneks äiti teki yhden nutun, joten perheen kokonaissaldo on sentään jotain.