NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 26. elokuuta 2012

Vanhan linnan puistossa - In the park of Old Castle

Tämä paikka on konsertille ihmeen maaginen - käykääpä kokeilemassa!  Olen sen nyt kaksi kertaa tuntenut ja fiilistellyt - aivan mahtava! Vanha linna on paljon nähnyt, mutta suojelee jykevästi myös nykyajan ihmistä.
 
Magical place to concerts - Old Castle and 2000 century music. This was Donovan and Hector on the stage!
 
 
 
Lavalle nousivat ( aikataulussa!) ensin Donovan ja sitten Hector. Mutta tässä kuvassa he ovat kuitenkin lavalla yhtäaikaa - Idoli ja suomenkielisen version esittäjä 1960-luvulta - Palkkasoturi.


Donovania tunsin vähemmän. Odotin sellaista syrjäänvetäytyvää runoilijatyyppistä esitystä, jossa kuultaisiin hänen balladejaan. Yllätys oli melkoinen, kun kaveri nautti olostaan lavalla, fiilisteli ja jammaili, piti huolta kuulijoistaan ja yllytti yhdessälauluun ja taputuksiin. Donovan esiintyi 1½ tuntia (taas aikataulussa!) ja siitä suurimman osan ajastaan yksin balladeja laulaen pelkällä omalla kitarallaan ja huuliharpulla säestäen. Tunnelma oli tiivis, sydämellinen - sanoisinko rakkautta täynnä!

Hectoria olen kuullut lavalla usemapaankin kertaan, enkä uskonut yllätyksiin. Vaan mitä velä! Tuon miehen repertuaarista kyllä löytyy erilaisiin konsertteihin aineksia ja uusiakin sovituksia kuultiin - vai mitä sanotte Ei mittään - räpistä Pikku Kakkosen postin tunnarein! Ja orkesteri pisti parastaan!

Todella tunteikas ilta!


Sytomyssy kaverille - ei ollut mukava tieto, mutta kyllä tämän myssyn tekeminen jäsensi sitäkin asiaa ja helpotti omaa oloa. Samanlaista työstämistä näin kun meillä oli japanilainen vaihto-oppilas Yuko - kun hänen vuodestaan oli puolet kulunut hän alkoi työstää origami-mobilea (satoja pieniä joutsenia!) koululleen jäähyväislahjaksi. Samalla hän työsti tulevaa lähtöään Suomesta.
Lanka on Hjertegarnin Bommix Bamboo, 70% bamboo, 30 % cotton, puikot 3.25 mm sukkapuikot.

It's always sad to hear that someone has a cancer - but to knit this sytocap is also a therapy to myself to make the issues in the order again in my mind.

Muuten olotilaa kuvaa hyvin mun kässykori: Vanha nainen hunnigolla!


Onneksi luonto antaa parastaan - ihan ei ehditty peilityynellä kuvaa ottamaan, sadettahan tuossa jo ropisi - mutta tulihan siitä!


My feelings are just like my knittingbag - just in a bad way! But I'm happy we have the nature here to concentrate - this family has made us happy this summer! Hope they'll come back again after wintertime!

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Nymmää olen vihreänä kateudesta. Siis Hectorista! Ou nou.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Hector on ihana. Ihana on myuös tuo pinkki neuleesi.

Marjut kirjoitti...

Hyvä konsertti jää muistoihin pitkäksi aikaa. Olen pahoillani ystäväsi puolesta; serkullani on 1-vuotistarkistus lokakuussa.

Pirena kirjoitti...

Nätti myssy tarpeeseen.
Minulla sama fiilis kuin tuo vanha nainen...