NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 12. elokuuta 2012

Vintage Mittens - at last in Ravelry!Vintage Mittens ohjeet ovat olleet työnalla koko kevään. Miten ihmeessä voi olla valmiin ohjeen saaminen Ravelryyn niin mutkaista? Nooh - piti hiukan kääntää kielille ja tehdä muutama mallitilkku, jotta saan kuvat uusiksi, mutta kuitenkin. Nyt punnersin sen valmiiksi, oikeasta palkista löytyy!

Suomenkielinen ohje löytyy edelleen Susun puodista ja sen saa lankaostoksen yhteydessä.

Perusmalli on neulottu tasona poikittain aina oikein neuleella. Muotoilut on tehty lyhennetyin kerroksin. Koristeen malli saadaan niin lyhennetyin kerroksin kuin pitkien ja tosi pitkien silmukoiden avulla.

Variaatioitakin löytyy, eli koristetta voi mielinmäärin muutella - ja nappi-solki-helmet tuovat niihin erilaisuutta. Tämä Light Blue on tehty Susun puotiin joskun viime talven aikana.

Tässä muutama täälläkin jo julkaistu variaatio:
Viimeinen on koulukaveri Lauran Pitsistä & Palmikosta itselleen tekemä variaatio.

Vintage Mittens pattern is now in Ravelry - see the right side of the blog - my own patterns. It's in Finnish and in English. The basic pattern is like the green ones - and as you see, you can make many variations as well. Have fun!

Neuleolympialaiset päättyvät tänään. Kaikki osat on tehty, kova kiri, jotta saan neulottua vielä saumat ja kiinnitettyä napit. - Yks nappi oli irti, hän ompeli sen kii -  ei ku mulla on yks nappi liian vähän, mutta tänään en taida sitä puuttuvaa mistään saada, joten palkinnoilta minut taidetaan diskata. Ja suoritus oli kuitenkin kauden paras ja nyt on vain katsottava tulevaisuuteen ja ohitettava tämä pettymys nopeasti.

5 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Wau, eka maksullinen ohje! Taputuksia!

Ei kai tuon yhden napin takia kannata diskatuksi joutua. Laitat vaikka väliaikaisesti siihen ihan minkä tahansa muun napin, jonka korvaat sitten myöhemmin. Mitalit on hienot!

amuk kirjoitti...

Nuo ovat kauniit. Jotenkin niin ihanan naiselliset. Onnittelut ohjeesta :)

Marjut kirjoitti...

Tosi kauniit ovat!

Breezie kirjoitti...

Tosi kauniit!! :)

Susu kirjoitti...

Onneks olkoon ekasta omasta maksullisesta ohjeesta! Siit se lähtee..
Yks nappi sinne tai tänne. Ei diskata. Kait sitä NEULEolympialaisissa voidaan säännöistä vähän joustaa?
Ei tullu käsi kipeeks. Mut ei se virkkuu silti kolahtanu...