NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Tätä kokemusta en vaihda!

 
Olin lauantain The Lankakaupan standilla Turun Kädentaidot messuilla. Oli sakiaa ja mukavaa! Illalla tiesi olleensa ja yölläkin vielä piti jatkaa kaupankäyntiä.... Perjantaina Susun rypäle oli kattoon saakka täynnä lankoja yms muuta ja  käytiin perustamassa tuo standi. Lauantaina sitten vain odoteltiin kavereita kylään, ja tulihan heitä!
 
Tein mallineuleeksi tämän Salkkarin, jota Susu sitten ansiokkaasti piti koko lauantain messupäivän, vaikka kyllä sille kuuma tuli välillä.Malli Salkkari, Susu itte, sen löydät täältä
Lanka Teetee Lumi color, väri 1449, 3 kerää (75 g). Knir pro pyöröt 4½ mm ja 6 mm.

Toisena Lumi colorina matkassa oli mukana tämä pikkuhuivinen, Helinä keijun oloinen. Sen ohjettakin löytyy sivupalkista, jos kiinnostaa.
Malli Helinä huivi, malli oma
Lumi color, 2 kerää (50 g), puikot Knit pro 5 mm ja 4½ mm.

Mallissa on maltillisesti röyhelöä reunassa ja se istuu mahdottoman nätisti kaulalle. Malli on varsin perusmalli, lanka tekee sille sen oman juttunsa.

Sitä kokemusta en vaihtaisi, se oli kerta kaikkiaan mukava sellainen! Kiitos Susu!
Susun blogista löytyy varmaan pian juttua ja kuviakin tästä tapahtumasta. Seuraavaa messuilua odotellen....  :)

 

5 kommenttia:

Mci kirjoitti...

Kerrassaan ihana huivi ja langan väri <3

Susu kirjoitti...

Kiitos avusta! Kivaa jos sullakin oli kivaa, vaikka flunssaisena jouduit ensin perjantaina palelemaan ja lauantaina möit hiki päässä lankaa. Pidin sitä salkkaria tämänkin päivän (ei ollu ihan yhtä kuumaa). Olisit ny voinu tunnustaa et inhoat mallia ja langan värejä;-)
Helinä on kaunis - kokeilin sitä vasta äsken kun purin ja pakkasin autoa. Onneksi ei ihan yhtä täynnä ole kuin perjantaina tullessa... Ja tiedoksi - Mulperskan kanssa varattiin sama nurkka ens vuodeks!

Marjut kirjoitti...

Hieno Helinä-huivi. Harmi, kun Turku on kuitenkin sen verran kaukana, etteivät messut mahtuneet aikatauluun, mutta jos vaikka Tampereen messuilla...

enkulin käsityöt kirjoitti...

UPEITA - IHANA LANKA

Anonyymi kirjoitti...

tädää, terhi vaan tulee.