NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 2. lokakuuta 2015

Mitään valmista?? - Nothing finished??


Heips kukkuu - onpa täällä ollut taas hiljaista. Koko ajan teen sen kun kerkeän, eikä mitään näytettävää. Kummallista?

Kävin viikonloppukurssilla Päivölän kansanopistossa - aiheena vapaa tikkaus. Hikisiä tunteja koneen vieressä hartiat jumissa ja sitä rataa. Tässä tuotoksia - siis laihanlaisia....

Tämä pussukka hyppäsi heti kässypussiksi ja kiva sellainen onkin. Sen teimme välipalatyöksi.


Tässä innostuneena kokeilin kotonakin ja tikkasin tuon reunakaitaleen. Vauvanpeittohan tuosta on tulossa, jos se joskus valmiiksi tulee. Rennompi ote on kyllä tuohon vapaatikkaukseen, ei tarvitse jännittää joka pistoa.


Pari tablettiakin tein - johon mies sitten totesi, että näitä tarvittais 6 lisää. Onneksi mun kankaat loppuivat kesken - pari on tulossa vielä.  Tässä tikkasin suoraa tikkausta normi tavalla, eikä tuo nyt kauhean kaunista katseltavaa ole. Mutta hyviä lautasen alusia ovat olleet.Jo keväällä sain päähäni että kaveri tarttee kaulahuivin. Hän oli ostanut ruskean tikkitakin ja sanoin siinä ääneen, että oranssi kaulahuivi sopisi tuohon hyvin. Ja näin mulla sitten käy: lanka oli valmiina oma värjäämänä (teetee alpakka), mallikin on oma ja omin kätösin sen tekaisin heti keväällä. Vasta nyt sain ojentaa rouvalle lahjan, kun hän täytti vuosia. Tässä lämmitetään oikeasti kipeitä hartioita - hiukan aiemmin niitä hierottiin ja niihin siveltiin lääkevoidetta. Kuntoon tuli - huivin ansioista tietenkin!

Tuossa huivikuvassa oltiin Taivassalossa tilkkukillan syysretkellä. Syötiin, syötiin, syötiin ja tehtiin hiukan kässyjä.

Sukkasatoon olen keräillyt sukkatekeleitäni, ne ovat omassa projektissaan Ravelryssa.

Puikoilla on villatakki - näkyi pussukkakuvassa ja sukat. Tilkkuilussa kesken on pari peittoa ja tabletit ja ideoita pää täynnä, kun ehtis vaan. Kiirutta pukkaa....

Mukavaa syksyä - mä livahdan nyt maasta pois  luoteeseen - parinkin lätäkön taakse saarelle.

3 kommenttia:

Marjut kirjoitti...

Miten niin, ei mitään valmista? Olihan tuossa vaikka mitä. Niin ja mukavaa matkaa!

Susu kirjoitti...

Samaa ajattelen ku Marjut - vai ei mitään valmista?
Saisit kyllä lopettaa tuon oman työs morkkaamisen - kauniita katseltavia ovat kaikki. Oot ittelles liian ankara. Me muut vaan ihaillaan.
Antoisaa reissua!

Tilkku & Tilkku kirjoitti...

Hyvinhän ne tikkaukset sujuvat, et ole turhaan hikoillut kurssilla. Kässäpussi on hieno ja vauvanpeiton tikit kuin vanhan tekijän koneesta. Kaunis huivi ja tosi tarpeellinen näillä keleillä. Toivottavasti matkasi rentouttaa kipeät olkapäät.