NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 10. helmikuuta 2009

Aurinkoa helmikuussa

Flunssa senkun jatkuu, ja minulla siis aikaa kuvata ja kirjoittaa. Vanhoja tässä esittelen - kirjojani ja joitain toteutettuja lemppareita niistä.


Ehdottomia lempikirjojani ovat Kim Hargreavesin kirjat. Ensimmäisestä, Heartfelt, olisin voinut toteuttaa melkein kaikki, muttat toteutin vain kolme - kahta voi esitellä...

Ensimmäisenä Erin.

Omassani lanka on Sublime, 75% merinoa, 20% silkkiä ja 5% cashmeria.

Lankaa meni selvästi enemmän kuin Rowanin Calmeria, jolla malli oli tehty - ja tietenkin villatakista tuli painavampi, mikä tässä mallissa on aika raskas.

Toinen toteutus tuli sitten Aislinista. Tässäkin eri lanka - en uskaltanut vielä uskoa Rowanin huippukalliisiin lankoihin - se tapahtui hiukan myöhemmin... Aislinin toteutin Lana Grossa Luxor -langasta, 51% merinoa ja 49% mikrokuitua. Kaunis siitä tulikin, ja se sopi vielä viime talvena hyvin mun päälle. Sitten nappasin mukaani michelinit vyötäisille - ja tämä malli oikein korostaa niitä. No se on sitten odottamassa kaapissa parempia aikoja.

Nyt alkaa mitta tulla täyteen - nenäliinoja käytettynä ympärillä ja silmät kuin tomaatit. Pitää mennä välillä lepäämään.
Yksi asia minua askarruttaa - miksi teen kyllä värikkäitä sukkia ja lapasia - mutta kaikki neuleeni ovat tätä samaa maata - haaleita tai mustaa.... Muutosta odottelen!
3 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Tuo Erin on ihana! Pitää laittaa korvan taakse tuon kirjan nimi! Kiva että voit jo paremmin. Mullakin kului tänään vain kaksi pussillista Finrexiniä...

Testataanpa tuleeko kommentti perille...

Pirena kirjoitti...

Taas löytyi seurattava ihana blogi. Susun blogista löysin sinut.

MysteryKnitter kirjoitti...

Älä rasita itseäsi liikaa.