NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 17. helmikuuta 2009

Huikaisevaa helmikuun aurinkoista talvipäivää!

Onpa mukavaa kun aurinko paistaa, maassa on lunta ja pakkanen paukkuu nurkissa! Ihan kuin ennen vanhaan. Pitää oikein varustautua kun lähtee ulos.Vaan saipa nuorineiti vanttuunsakin ajoissa ennen pakkasia, en vain ehtinyt niitä vielä julkaista.Tuo turkoosi lanka on Sandnes Sisua - tämä väri kyllä on tosi upea. Tuo kirjava lanka on taas Fortissima Socka Mexico Color väri 0034. Ja hienosti sopivat. Näitä oli ilo kutoa! Ja nyt malli Ullasta suoraan perhosineen päivineen.

Sitä mustaa jatkan edelleen - tylsä blogattava. Ensimmäinen hiha on puolivälissä. Nyt se on vain tikuttamista vailla. Ensi talven lumille....

Koulujen hiihtoloma on nyt täällä Etelä-Suomessa. Tänään lähdemme nuorison kera laivalle miniristeilylle. Kun ennen pitkästyin pallomeren ääressä, nyt hoidan kuntoani pitääkseni nuorison poissa pullomerestä! Vaan onneksi minulla on niin kunnollista nuorisoa mukana, että vanha pääsee helpolla.... Näkis vaan.

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Hienot lapaset! Tuo raidottuva toimii kivasti kuvioneuleessa. Melkein kutkuttelee kokeilla vaikka kirjoneuleet tökkii yleensä pahasti. Toivottavasti metkanne oli onnistunut ja nuoriso tyytyi paoolmereen:-)

MysteryKnitter kirjoitti...

Ai että miten nättiä jälkeä!