NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 4. helmikuuta 2009

Kauan kestää ennenkuin tapahtuu...

No joo - aika tavalla on tapahtunut sitten syyskuun 2007. Kuten että rakennettiin yksi omakotitalo ja muutettiin sinne. Joten hiukan vähemmän on ollut aikaa täyttää tätä blogia.
Kuvia nyt ei tänne saa tekemälläkään - mutta jos kuitenkin kerron, mitä olen tekemässä, niin ehkä saan kuvankin tänne vielä.

Nyt on puikoilla musta villatakki. Ohje oli Käsityökerhon lehdessä liivinä, mutta villatakki oli saatava. Ja mallia toki piti hiukan rustata omalle kropalle sopivaksi, joten eihän siitä sitten samanlaista tullutkaan. Mutta ahkerasti olen tikuttanut. Lankana Sisu - kyllä, se sukkalanka. Mutta olen niin kyllästynyt pehmeisiin lankoihin, jotka ovat käytössä töissä alle kymmenen kertaa ja ovat ihan nukkaantuneita. Joten - tämä kestää.

Sitten väsäsin välillä lapasen vävy-ehdokkaalle. Sydämiä piti olla (?!?!) ja sinivihreä. No eka on vasta tulossa. Mallin nappasin Ullan uusimmasta, mutta pitihän ne perhoset muuttaa nuorelle miehelle sopiviksi sydämiksi... Tässäkin lanka Sisua - jäinköhän koukkuun?

Ja mitä vielä on odotettavissa: niitä tiskirättejä! Yksi bambulanka siellä kutittelee jo puikkoja, mutta olen ollut ankara itselleni: ensin villatakki sitten lisää tiskirättejä.

Uskokaa tai älkää, mutta minusta tulee isotäti eka kerran elämässäni! Minä saan tehdä vauvavaatteita oikein olan takaa!! En ole uskaltanut vielä kaupoille. Syntymäänkin on vielä yli puoli vuotta aikaa....

Ehkä jo ensi vuonna saan tänne kuvia.. :)

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Onneksi olkoon isoäidiksi tulevalle! Kuulostit niin fiksulta puhelimessa että kai minäkin voin antaa itselleni luvan hurahtaa tiskirätteihin...
Ja tervetuloa Saloon visiitille - näin äkkiä ajatellen ainakin 5 vauvalankaa olisi tarjolla:-)

MysteryKnitter kirjoitti...

Wau! Loistavaa!