NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 12. heinäkuuta 2009

Lomailua ja hyshys-projektia


Olen lomaillut nyt pari viikkoa ja koko ajan kädet ovat käyneet, mutta valmista on vain hyshys-puolella - niistä enemmän viikon päästä.


Tämän luomuksen olen saanut aikaiseksi neulomalla-purkaamalla-neulomalla-purkaamalla-neulomalla-purkaamalla ja neulomalla....
Kyseessä on villapuku Ellille, karvaton amerikanterrieri - neitokaiselle. Tässä sitä sovittelen Caran päälle, joka taitaa jo olla ohittanut Ellin kasvussaan.
Malli on Ninalandian käppänäpuvusta kokeilemalla tehty. Vielä puuttuvat lahkeet, mutta nyt se alkaa näyttää jo koiran puvulta ja mitatkin alkavat täsmätä. Hyvä malli, helppo toteuttaa, kiitos! Lanka on Jannea, ilman lahkeita on mennyt reilut 2 kerää - jatkanpa heti kun pääsen kokeilemaan Ellillekin pukua.
Puikoilla on nyt villatakki Teeteen Primaverasta, siitä sitten myöhemmin.
Ja uskokaa tai älkää, olen myös ommellut! Hellemekko valmisui juuri, kun helteet olivat ohi. Odottelee siis seuraavia...
Loma jatkuu, Suomen suvi on ihana!


2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Mainion näköinen on haalarista tulossa. Kävin katsomassa Ellin kuvia ja yllätuksekseni se näytti ihan koiralta! Minäkö olisin epäluuloinen jos puhutaan karvattomista koirista? Nyt vaan odottelemaan niitä hyshysejä:-)

MarjutJ kirjoitti...

Ihanhan se koiran puvulta näyttää:) Hyviä lomakelejä odotellessa.