NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Ensimmäiset vauvanvaatteet

Nyt voin nämäkin julkaista, kun eilen pääsimme vihdoinkin juhlimaan tulevan äidin kolmikymppisiä. Samalla vein nämä valmistuneet vauvanvaatteet.

Vauvallahan kuuluu olla valkoinen asu ihan pienenä - :). Tarkoitus oli tehdä siis ihan kuusikymppiset valkoiset. Lankana on valkoinen Lanett ja malli viimevuotisesta Modasta.

Tein ensin koko puvuston puikoilla 3.5. Huomasin vasta levitellessäni niitä mittoihin, että taisikin tulla hiukan isot. Koskapa lankaa oli jäljellä tein nutun uusiksi puikoilla 3. Neuletiheydellä näemmä on väliä.


Koko puvusto tässä: housut, kaksi nuttua ja lakki, joka herätti pienuudellaan tosi hilpeyttä tulevissa vanhemmissa. Kuvasta näyttää puuttuvan tossut, mutta nekin olivat matkassa.

Kun kävimme keväällä Barcelonassa, tarttui matkaan nämä pikkulenkkarit - Ferraria tottakai! Automiehen vauvalle autoaiheiset tossut!


Pitihän komeisiin lenkkareihin kehitellä puvustoa. Uusimmasta Modasta keksin tämän ankkurikoristeisen puseron, lankana on Blended Bamboo, puikot nro. 3.


Lisäksi vielä nämä farkkuhaalarit - pärinävauva on valmis!
Sain vielä ihan erikseen luvan irrotella tämän vauvajutun kanssa, joten ehkä jotakin vielä intona valmistuu. Vaippahousuja alan kutoa seuraavaksi - hahtuvalangasta. Äitiyspakkauksessa olleet vaippahousut olivat muovipinnotteiset ja materiaalikin oli ihan muovia. Ihan kätevät sinänsä, mutta hiostavat siinä missä kertakäytövaipatkin. Ainakin 16 vuotta sitten hahtuvalanka-housut vaippahousuina olivat ihan lyömättömät - mikähän mahtaa olla trendi nykyisin?

6 kommenttia:

MarjutJ kirjoitti...

Onpa söpöisiä vauva-asusteita!

Susu kirjoitti...

Nauraa hekottelee täällä...jaa et olet huomannut neuletiheydellä olevan merkitystä:-)

Kylläpä oletkin vauvajutuilla hersytellyt!

Mulla on sellainen käsitys, et kestovaippailu on nykyään tosi suosittua. Olet aikoinaan ollut varmaan edellä ajastasi. Uudessa Modassa oli vaippapöpät Sirdarin orkkumerinosta...

Piiku kirjoitti...

Näinkös huonosti olen Modani lukenut! Kiitos vinkistä!

Aina voi oppia uutta :)

katharina kirjoitti...

Näitä kuvia kun katselee ei voi välttyä vauvakuumeelta, niin suloisia ja ihania neuleita:)

Tupuna kirjoitti...

Ihania vauvan vaatteita ja mitkä lenkkarit. :)

MysteryKnitter kirjoitti...

Aww! Sweet baby knitwear!