NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Lämmittely- ja kisatuloksia - some results from warming up and competition itself

Herkistelyhän kuuluu kunnon kisailijan viimeistelyyn ja niin minäkin tein viime viikolla. Ajatus oli, että kun niskat kuitenkin tulevat kipeiksi, on parasta hankkia niille lisää lämmittimiä. Ja kun pusero lankaa oli mukavasti jäänyt, niin ei kun asiaan.

Last warming up issues before competition itself were finalized last week.

Hartialämmitin (malli oma) ja pipo (Cousteau)
Rowan Kid Classic, 70% labs wool, 26% kid mohair, 4% nylon
puikot Knit pro: 5 mm hartialämmittimessä, 4mm pipossa.
Hartialämmitin, 87 g, pipo 50 g.

Tykkään kovasti. Mun pää vain ei ole tarkoitettu pipolle, mutta lämmikettä näillä keleillä kuitenkin tarvitsee. Ja hartialämmitintä käytän kisoissa - myös itse suorituksen aikana, jotta lihakset pysyvät notkeina.

I like these a lot, although my head is not for cap. But we have had so cold here this winter, that the caps are needed outside. This shoulder warmer I use also during the progress - it keeps my muscles flexible (if it's possible, somehow!).

Ensimmäinen kuudesta neuleolympialaispiposta on valmis!! Heräsin aikaisin katsomaan avajaisia ja muutenkin pidin huolta, että aikaa pipon valmistamiseen on. Pieni takaisku oli oikean käden etusormen sormenpään ihon halkeaminen. Laastari auttoi, lisäksi rasvailin sormenpäätä illalla vielä useita kertoja. Vain nopeudesta oli tingittävä. Knit prot on hyvät puikot, mutta terävistä päistä kärsii mun sormenpääni!

First from promised six of sytocaps has been finalized already. Some difficulties there was as Knitpros wounded my finger. Lots of lotion and a good band around the finger and only the speed suffered a little bit.

Neuleolympialaisten sytomyssy 1/6
Malli mukaeltu Mustikka
Sandnes Garn Duett
55% puuvillaa, 45% villaa, puikot 3½mm ja 4mm Knitpro
menekki 59g

Lanka oli mukavaa, joskin puuvilla aina hiukan on jäykempää tehdä kuin villa. Hiukan lanka myös pölisi tehdessä. Mukavan oloinen pipo siitä tuli, taidan tehdä toisenkin.

Pelkään kyllä diskausta - josko tämä ei olekaan sytomyssy? Mitä mahtaa sanoa kannustajani ja tuomarini Susu? Toivottavasti ei ole liian syvä tai suuri, kuin Harri Ollin hyppypuku eilisessä kisassa!

Yarn was good for a cap, nice cap, I'll do another one, too.

Jotta kisakunto pysyy kohdallaan, pitää pitää myös liikunnallista hauskaa elämässä. Mikäs sen kivampaa, kuin lähteä tyttären kanssa Zumbailemaan, kylpylään ja lounastamaan! Pari tuntia Zumbaa irrotti hyvin hiet ja lihakset, hauskaa oli!

To keep the competition feelings up, I went with my daughter to exercise Zumba and to the SPA and to lunch. We had lots of fun there!

4 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Ihana hartianlämmitin ja hyvä, hyvä kun sulla kaunis eka olympiasytomyssy valmiina.

Minä katsoin lauantai aamuna avajaiten uusinnan ja illalla mäkihyppyä ja ampumahiihtoa ja niistä tuloksena mullakin eka valmis olympiamyssy.:) Hyvää Ystavänpäivää.<3

Susu kirjoitti...

Hieno hartianlämmitin! Tuolla kisatahdilla sitä varmasti tarvitaan...
Myssy on mainio ja etkö sanonut, että Tyksissä kaivataan myös lämpimiä?

Kurkkaappa blogiini - siellä näkyy joululahja-amaryllis kakkoskukoistuksessaan. Kiitos sulle (ja julmetun kylmälle vaatehuoneelle).

Hyvää ystävänpäivää! T: mäkihyppykisan aikana neulotut silmukat purkanut...

Pirena kirjoitti...

Eihän tuo liian isolta näytä, tuo sytomyssy. Yhtä syvä tuli minulla vauvalangasta, jonka sain valmiiksi juuri äsken. On sitten lämpimämpi, eihän semmonen lämmitä, missä korvat jää näkyviin.

Matleena kirjoitti...

Jaa ja miksi ei sopisi sytomyssyksi tuo palmikkoisesi!?! Minusta oikein hyvä malli ja ihmisillä on eri kokoisia ja muotoisia päitä, jollekin varmaan just passeli. :)

Hartianlämmitin ja pipo näyttävät oikein mainioilta. Voin kuvitella, kuinka mukavasti lämmittävät!