NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 12. helmikuuta 2010

Neuleolympialaiset - Knitting olympics


Kisakunto on kohdallaan, neuleolympialaiset pyörähtävät käyntiin ensi yönä. Olen herkistellyt viimeisen viikon, huoltanut välineitä ja hiplannut lankoja, valitakseni sen ensimmäisen. Nyt kaikki on tehty ja kisat voivat alkaa.

Olen luvannut Seijasiskon tavoin tehdä 6 sytomyssyä kisojen kestäessä - siis Vancouverin talviolympialaisten aikaan. Kunto on tosiaan kohdallaa, ja nyt teen parhaani. Hyvän asian puolesta. Ja jos samalla tavalla valvon kuin viime yönä, aloitan jo klo 4 aamuyöstä Suomen aikaan avajaisilla. Siihen saakka keskityn vain suoritukseen...

Sytomyssyily on lähtenyt käyntiin hyvin täällä Varsinais-Suomessa, innostuneita tekijöitä on mukana ja ensimmäiset myssytkin on jo luovutettu Susulle. Kiitos!!

Knitting Olympics are starting at 4 am on Saturday morning. If I'm awake that time, as I was this night, I'll start my work then. I have promised to do 6 new sytocap to our campaign. I have done everything beforehand, and now I just wait for go-order. I do my best -we can see how I manage!

2 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Kiva kuulla että alat olla kisakunnossa.:) Minä ajattelin tallentaa avajasiet ja katsella niitä lauanta aamuna-kaipa sekin on sallittua. Mukava kisa viikonloppua!

Milloika se sun haastattelu on Turkulaisessa?

Susu kirjoitti...

Varo vaan ettet ihan ylikuntoon asti sentään valmistaudu! Tiedän sulla olevan loistavat suoritusvälineet ja jos lanka loppuu niin apua löytyy läheltä:-)

Eilisiltapäivänä saatiin mielenkiintoinen sytohuppu lämpöisten joukkoon!