NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 13. maaliskuuta 2010

Ensimmäinen satsi perille - First caps to the hospital


Näin sitä mentiin Susun kanssa luovuttamaan ensimmäiset pipot Tyksiin. Sytomyssyjä oli 70 kpl, Anjalinille ja Xtravaganzaan tuotuja sekä Susun ja minun tekeleitä.

Kaadoimme saaliimme pöydälle - niihin ei kukaan ensin koskenut...


Ja sitten alkoivat kädet käydä ja kommenttia tulla.


Osastonhoitaja Pirjo kertoi, että uusia hoitoja saavia tulee pelkästään heidän osastolleen noin kymmenen viikossa, eli 40 myssyä / kuukausi menee pelkästään uusille. Kaikkiaan käyntejä osastolla on 40 paikkeilla/viikko, jos oikein muistan, joten nämä myssymme eivät kauaa riitä. Varsinkaan, kun Pirjo antaa puolet Helille, joka nyt oli lomalla, mutta on mukana kampanjassa. Ja osastoja on vielä ainakin kolmas...
Joten ylitarjontaa myssyistä emme taida saada - vaikka vyöryjä tuleekin.

Kotona myssyjen paikka ammotti tyhjyyttään. Pientä paniikkia iski, pitää heti alkaa tehdä uusia, jottei tule 'tyhjän pesän syndroomaa'. Vaan sitten käväisinkin kotimatkalla Käsityö Elisan kautta - eikä hätää: taas on kassillinen myssyjä odottelemassa kuvaamista. Myssyjä oli siellä 37 kpl. Ja kun Susullekin koko ajan virtaa myssyjä, emme todellakaan mene toukokuun alussa TYKsiin tyhjin käsin. Esimerkiksi Lounais-Suomen syöpäyhdistyksen Ahkerat Kertut ovat luvanneet myssyjä, samoin Laitilan Maa- ja kotitalousnaiset ovat laittaneet koukut ja puikot suihkimaan. Lisäksi lehdistö on hätistellyt meitä Susun kanssa taas, joten perästä kuuluu. 

Kampanja puolessa välissä ja vauhti on kova!

Pikku muistutus myssyjen tekijöille: Laittakaa lappu kiinni myssyyn, mitä materiaalia myssyt ovat, myös koko olisi mukava.

Ps. Kaikki kuvat ovat Susun. Ilman lupaa olen ne julkaissut, toivon Susulta armoa.


5 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Oli varmaan iloinen tapahtuma tuo luovutus! :) Eikä todellakaan tarvii pelätä, että tulisi ylituotantoa, niin paljon on joka sairaalassa hoitoja saavia ihmisiä.

Tänään minulle muuten ilmoitettiin jo 11. keräys perustetuksi! ;)

Susu kirjoitti...

Mahtava saalis siellä Elisassa! Anjalinille tuotiin viikon aikana 11 ja postissa pyörii mystisesti muutama.

Armo myönnetty! Tai siis en kait mä olis niitä kuvia sulle lähettänyt jos niit ei olis saanu julkaista:-)

Marjut kirjoitti...

Upea myssykasa!

Minz kirjoitti...

Vau! Ihania värikkäitä myssyjä! Minä en ole vielä päässyt minnekään aikaansaannoksiani lähettelemään, saatika viemään, mutta eikös tässä tosiaan vielä ole reilu kuukausi aikaa? Jos saisi mooooonta pirtsakkaa piposta vielä aikaiseksi. =o)

Jaanabella kirjoitti...

Hienoa! Tästä on hyvä jatkaa...
Omakin koukku heiluu taas,kun on vapaa viikko edessä.