NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Sytomyssykavalkadi - Sytocaps

Tässä Käsityö-Elisasta haetut myssyt. Yhteensä niitä on 37, valtavasti! Ja miten toinen toistaan kauniimpia!
Tekstiiliteollisuus on tarjonnut sponssilankaa myös Elisaan, ja sitä on käytetty ahkerasti. Kiitos siitä!

Look these caps, how nice and what amount!Kyllä ystävä tietää - Susu ehdotti tämän hankkimista ja vielä haki sen kaupasta meille. Hyvää palvelua, kiitos! Onneksi tuli pinkki - sopii isännän käteen niin kauniisti, eikö vain?

6 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi miten kauniita ja miten paljon myssyjä tullut Elisaan!

Hienosti passaa pinkki isännän käsiin. Kyllä se kodinkonekaupan poika vähän naureskeli kun ostin noita kolme kerralla. Ka Blogikuvaaja häpes:-) Myn on meidän isälläkin pinkki ja mulla töissä sininen...

Matleena kirjoitti...

Noin paljon ihania myssyjä! :) Hienoa!

Ja hyvin näkyy pinkkikin passaavan isännän käteen! ;D Meillä on samantapainen mutta viininpunainen (tai sen tapainen väri) ja sekin sopii oikein hyvin tämän talon isännän käsiin! ;DD

Marika Johanna kirjoitti...

Olen kanssa osallistumassa tähän myssy tempaukseen itse. Pari kappaletta on jo valmiina ja lisää tulossa. Jätti-rätissä on edullisesti vaikka minkä värisiä puuvilla lankoja. Mietin tässä saisiko sieltä lahjoitusta sytomyssy tempaukseen kinuttua? Hinnat eivät kyllä päätä huimanneet eurolla sai 50g:n kerän.

Jaanabella kirjoitti...

Hieno juttu tämän päivän Turun Sanomissa!
Kampanja saa toivottavasti lisää osallistujia kirjoituksen myötä,itse lähdin mukaan kun luin jutun Turkulaisesta.
Hienoa!

sirke.lehtila kirjoitti...

Kiitos vinkistä Marika Johanna. Kävin Jättirätistä ostamassa kahdeksan kerää lankaa. Nyt sitten vaan viikonlopuksi virkkaamaan, paitsi että huominen päivä menee Turun kädentaitomessuilla.

Marika Johanna kirjoitti...

Hullaannuin ihan täysin, kun kävin viime viikolla jätti-rätissä, varsinkin kirjavat puuvillalangat on ihania! Myssyjäkin on valmiina jo pieni pino, lisää tulossa. Nuo pätkävärjätyt langat ovat kuokuttavia virkata, värien asettuminen vamiiseen työhön on mielenkiintoista katsottavaa :)