NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 20. kesäkuuta 2010

Prinsessahäitä ja kyhäilyjä - Princess wedding and SNS

Kolme tuntia telkkarin edessä käsityöaikaa! Mikä ylellisyys. Ja Prinsessa sai prinssinsä, kaunista oli.

Princess got her Prince in Sweden, I had three hours quality time within TV to knit. Nothing finalized during that time, but the finished ones during the week are below. Only dish clothes....

Valmista ei tullut, mutta kiireisen viikon aikana sentään jotakin helppoa ja pientä valmistuikin.


Pari tiskirättiä.


Ja sitten nämä kampanjan nimenkin mukaiset hullutukset. Pakko se oli uskoa, kun neuloo mopsien kanssa kertoi seikkaperäisesti kuinka hyviä nämä ovat. Olihan Susukin näistä jo kertonut, mutta kun kertoi että niillä lähti kissanjätökset lattialta - eikähän mulla ole kissaa.... No nyt niitä tuli tehtyä. Vasemmanpuoleinen oli heti koetuksella. Se on tehty vain yksi silmä palluroitten välissä, ja se on lötkö jos mikä. Sille sopii oikein hyvin nimi kluuttu! Lisäksi se on aivan kamala tehdä. Se ei pysy puikoilla ollenkaan. Päättämiseen sain myös pari eri ohjetta ja käytin sitä helpompaa: pujottelin vain lankaa pampuloineen silmukoitten läpi. Kauhea tekele. Mutta: toimii. Aivan upeasti. Tein sitten toisen kaksi silmukkaa palluroitten välissä, tulee tiiviimpi kluuttu. Ja päättelinkin neulan ja langan kanssa ommellen. Kolmas on kollegalle: lupasin ihmepyyhkimen hänelle, koska me aina välillä istumme tuolla maailmalla toisten työpisteissä. On kiva pyyhkäistä työpiste ennen ja jälkeen istunnon puhtaaksi. Eli sellaiseksi kluutuksi.

This is Kluuttu, some kind of cloth. It's made by microfiber, so it's very good while clean up. I don't like to knit them, but they work!Ja keskeneräiset. Eilen aloitettu Baktus ei ole vielä kuvassa.

Ja sitten hätäännys: enää 6 päivää kyhäilyä! Apua! Ja minun piti uudistaa myssyni, tehdä vanttuut, tehdä muutama sytomyssy... Päätin siis aloittaa ne kaikki, mitä haluan tehdä heinäkuussa valmiiksi nopeasti, jotta ne tulee tehtyä. Yksi myssykin tuli jo aloitettua, mutta menee purkuun, taisi tulla pesuvati :) .

Unfinished ones - Baktus is missing still from the picture.
Only 6 days to the end of this SNS. Oh no! I thought to make many caps to me and no started. Now I decided to start them right away, so that I'll do them also. 
After a storm it's allways sunny - Midsummer, let's enjoy it!

Myrskyn jälkeen on poutasää - ja nyt on sen poudan vuoro. Aurinkoa kaikille!!! Elämme heleintä keskikesää, nautitaan siitä!

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

On mulla ollut nauramista sun pompilakiukuttelujesi kanssa:-) Vaan uskoitpa sitten sinäkin sen hyvyyden...

Terveisiä saaresta, josta lauantaina löytyi ensimmäinen kanttarellinalku! Tervemenoa metsään "sillä silmällä".

Tänään on vuoden pisin päivä. Nautitaan!

Marjut kirjoitti...

Hengästyttävä vauhti! Itse en ilmoittautunut lainkaan KYHäilyyn, koska olen niin älyttömän hidas, ettei valmista olisi tullut kuin ensi vuoden puolella.

neuloo mopsien kanssa kirjoitti...

Loistavaa, Piiku! Eikö kannattanutkin viitsiä? Tosiaan ne 2 silmukkaa pampulan välissä ovat paremmin peseviä, yksi s. on taas pölyjen pyyhintään ihan oiva. Itse käytin jotain 2,5 tai 3 puikkoja, kun ne olivat ainoat vapaana. Tänään tein taas yhden.

Happy with the Kluuttu, eikvaa!

Pirena kirjoitti...

Minäkään en onneksi ilmoittautunut KYHäilyyn. On noita keskeneräisiä muutenkin liikaa nurkissa.
Mukavaa Juhannusta jo vähän etukäteen.