NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!maanantai 7. kesäkuuta 2010

Yllätysyllätys ja kyhäilyt - Surprisesurprise and SNS

Kerran joskus kauan sitten luulin, että minusta on kirjomaan tyynynpäällistä. Nyt en luule enää mitään, mutta neljän vuoden jälkeen kirjailut ovat valmiit:


Malli on ollut Kotilieden numerossa 13-14 / 2006. Pohja on villakangasta ja lanka ohutta Pirkka-lankaa. Pistot olivat minulle mysteerejä, katsoin kuvista, miten päin piti neulaa pitää ja annoin mennä. Enemmän ratkaisi se, tuliko siitä edes hiukan näköinen kuin se että pisto olisi ollut oikeaoppinen. Mallin nimi on Marjaheinät, ja metsämansikkaa ja mustikkaahan niissä on - eiks vaan ole ihan näköiset?

Luulen, että olin saanut silloin pienen tärähdyksen myös päähäni, kun kaaduin pyörällä ja sain pitkän kesäloman jalka paketissa nilkasta nivusiin. Silloin tuollaisen hankin. Vielä pitäisi siitä tehdä se tyynynpäällinen- tulisikohan neljässä vuodessa?

This is surprise to myself to get finalized this work. It took only four years. It would be a pillow cover some day.

Tämän jälkeen tarvitsinkin lomaa.Olin kaksi päivää tekemättä käsitöitä. Olipa vaikeata odottaa oikeaa hetkeä, kun ei saanut aloittaa ennenkuin 1.6. Iltauninen kun olen, en jaksanut yöllä enää aloitella, mutta sitten lopulta aamulla kukonlaulun aikaan. Kerrankin ihka oikea kukko herätti aamuvarhaisella! Joskin se herätti joka aamu samaan aikaan, kun se alkoi komennella naisiaan.


Abrazo puikoilla vihdoinkin. Lanka on Teetee Elegant yksinkertaisena, väri vihreä.2.6. tein ensimmäisen tiskirättini jo - ja heti perään jatkoin Abrazoa...
Ja tässä tulos ilman Abrazo-huivia 6.6.2010: tiskirättejä on tehty 4, yksi aloitettu ja yksi sytomyssy aloitettu. Yhteensä siis seitsemän. Hiukan alkaa ahdistaa, kun puikoilla on keskeneräisiä. Minkä mahdan valita tehtäväksi? Josko teen muutaman kerroksen tiskirättiä ja sitten huivia - vai sittenkin vain huivia? Ja montakohan keskeneräistä onkaan, kun 26.6. koittaa - ja mikä on ahdistuksen määrä silloin?


Summer Night Stupidness has been started fine with me. It was odd to wait before could start the work. And now it's a little bit strange have so many unfinished works there. How many of them I have 26.6.? I'm afraid many of them....

Olen lisännyt vasemmalle palkkiin listan aloittamistani kyhäilyistä, sieltä voin itsekin muistaa paremmin, mitä on tullut tehtyä.

2 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi jestas sentään! blogi on hiljainen kuin huopatossutehdas ja sitten räjähtää monta KYHäilyä kerralla! Ja tuo metsämarjajuttu on aivan ihana. Ihailen taitojasi - mulle ei kirjonta tulisi mieleen edes jalka paketissa! Abrazo näyttää herkulliselta ja tiskirätit kans.

Kiitos yllätyskortista ja tarvetuloa takaisin "linjoille". Toivottavasti sun postilaatikosta löytyi aineksia uusiin hullutuksiin!

Marjut kirjoitti...

Ihan näyttävät marjaheiniltä:)