NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 12. kesäkuuta 2010

Viikon KYHäilyt - SNS this week

Kyhäilyt jatkuvat. Olen toiminut pääosan työelämästäni projektipäällikkönä. Nyt huomaan niitä samoja piirteitä, jotka ovat tavallisia töissäni, myös tässä prosessissa. Ensinnäkin minun on pakko olla hiukan edellä aikataulua. Vaikka väsyttäisi, otan vielä yhdet puikot esille ja aloitan jonkun työn, jotta minulla on enemmän aloitettuna kuin mikä on päivän numero. Toinen piirre on se, että on saatava myös valmiiksi - pois käsistä. Näissäkin hauskoissa puuhissa koen ahdistusta kun keskeneräisiä on paljon. Opettelen sen kestämistä - elämässä kun niin harvoin mikään tulee valmiiksi. Kolmanneksi minun deadlineni on aina ennen kuin varsinainen deadline on. Projektipäällikkönä on pakko varautua kaikkeen - viimeisenä päivänä saattaakin olla pois pelistä sairauden yms. vuoksi, joten on parempi saada valmiiksi kaikki viimeistään pari päivää ennen. Lisäksi yön yli nukkuminen tuo esille asioita, joihin vielä pitää keskittyä, korjata tms. Silloin on hyvä olla aikaa vielä toimia.

SNS campaign goes on. I have suffered about the amount of the unfinished projects. I would like to get them finished, quickly. 

Abrazoa oli mukava tehdä. Piti aloitella joka päivä jotakin ja kuitenkin tein huivia. Tämä on ensimmäinen tällainen ohuesta silkkivillasta tekemäni huivi, ja voi olla etten ole siihen käytössä tyytyväinen. Minä kun tykkään isosta ja painavasta. Mutta kaunis siitä tuli.Tässä yllä olevassa kuvassa näkyy jopa aavistus kauniin vihreästä väristä.Malli Abrazo
Lanka Teetee Elegant, väri vihreä. 30 g
puikot 4½mm KnitPicks pyöröt

Malliin kuuluu myös helmet, mutta jätin ne pois, koska halusin ensin kokeilla mallia. Malli on helppo ja se valmistuu joutuisasti, vaikka aloituksen 367 silmukkaa tuntuvatkin tyrmääviltä. 

Uudet langat ja helmetkin on jo hankittu toista Abrazoa varten - siitä tuleekin ihan erilainen.

Abrazo, nice and easy model. Quick to finish although the starting with 367 sts is not so nice. This weighs only 30 g. I think I don't like to use this, I like more big and strong shawls. But let's see. There are no breads in this shawl, but I have bought already new yarn and the breads to another Abrazo, it will be different to this one.


Uudet valmiit kyhäilyt ovat tässä. Kolme tiskirättiä, Abrazo ja yksi sytomyssy.

These are ready now: three dish cloths, Abrazo and one sytocap.Ja tässä sitten keskeneräiset - ne ahdistuksen aiheuttajat....

And here are the unfinished, those that makes me suffer...

7 kommenttia:

Mammutti kirjoitti...

Kaunis huivi!

Villanne kirjoitti...

Kaunis!

Susu kirjoitti...

Kiva uusi ilme blogissasi!
Tuo huivi on tosissaan kaunis. Ja siitä seuraavasta tulee varmaan vähän painavampi...
Musta ei varmaan tulis hyvää projektipäällikköä kun mun työt alkaa vähän niin ja näin ilman suunnitelmaa. Aloituksissa olen just puolivälissä nyt.
Perjantaina Jossun kans juteltiin et miks normaalisti keskeneräiset ei paina mieltä yhtään mut nyt stressaa...
Eilinen myräkkä ei ihan sopinut tänne meille - vastarannalla oli komeita vaahtopäitä.

Inkeri kirjoitti...

Sinun kyh-jutuy on hyvässä mallissa. Tuo huivi on kaunis. Minullakin on suunnitelmissa tehdä se, kunhan saan nämä sukat johonkin malliin.

neuloo mopsien kanssa kirjoitti...

Älä hätäile, kaiken ehtii aikanaan.
Etenen omaa vauhtiani ja kieltämättä harmittaa, etten osaa tehdä jotain vauvan sukkia tai nuken mekkoja, vaan enin osa töistäni on kokoa L ja ihan oikeita paitoja tai vastaavia.

Hyvällä mallilla näyttävät kutimesi olevan ja aina on jotain, mitä tehdä, kun on useita vaihtoehtoja.

Intoa ja iloista mieltä!

Pirena kirjoitti...

Kaunis huivi, niin rauhallisen oloinen.
Minä taisinkin olla viisas kun en sortunut tuohon kyhäilyyn. On noita keskeneräisiä muutenkin tuolla piiloissa liikaa. Ehkäpä otan sen viimekesäisen neulejakun seuraavaksi valmistuvien listalle.

Marjut kirjoitti...

Että onkin upea huivi!