NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 26. helmikuuta 2011

Halilankoja ja uusi ura? - Hug yarns and a new carrieer?

Halilankoja olen tällä viikolla tikutellut. Ensin tämä pipo, oikein mukava ja sopiva ja lanka oli maineensa veroista.

I have knitted this week hug yarns - those one you can hug because they feel so good. First this cap.Model: Coline by Lucy Sweetland
Yarn: Cascade 220, 64 g, 128 m
4 mm Knit Pro.

Tykkään kovasti - I like this!Again: Baktus
Yarn: Manos Silk Blend, two colours.  141 g 381 m.
4 mm KnitPro.

Ihana lanka, ihana kertakaikkiaan. Ellen olisi nähnyt Hannelen huivia, sanoisin että tämä on täydellinen. Mutta koska olen sen nähnyt omin silmin, niin tämä jää toka sijalle täydellisyydessä. Mutta olen siihen tyytyväinen!

Lovely yarn. If I hadn´t seen Hannele´s scarf, I would say this is perfect, now it is nearly perfect.

Sitten sain kutsun kokeilemaan uutta uraa! Se olisikin unelmieni täyttymys, joten otin tarjotusta mahdollisuudesta kaiken irti. Toimin Susun Anjalinilla apumyyjänä!!! Susuhan täytti juuri 9 vee, siis kauppiaana. Hetken päästä alkaa murkkuikä...

I got a chance to help Susu in her yarn shop this Saturday - now my dreams came true!  
Minulla oli tehtäväkin:  tehdä siellä keskellä kaikkea näitä pyöröpuikko-sukkia. Ensin piti vain pelastaa ne sukat kaaokselta ja laitella ne uusiksi pyöröpuikoille, koskapa kantapään jälkeen ei homma oikein enää pelittänyt. Susu oli jo ongelman ratkaissut omissa sukissaan, joten hän otti ohjat käsiin.

Siinä ne molemmat nyt ovat: oranssit Susun ja nuo toiset minun. Molemmat kiltisti järjestyksessä ja valmiina uuteen aloitukseen.

Aika hässäkkä oli Susulla koko päivän, parhaimmillaan asiakkaita oli useita samaan aikaan, joten ei muuta kuin kysymään mitä saisi olla. Susu huuteli missä mikin lanka oli ja minä kaivoin esille. Opin kassakoneen käytön, paitsi etten tainnut kuitata sitä kertaakaan. Lisäksi opin sen kamalan kapistuksen, joka avusti korttimaksuja. Huh, on ollut tarpeeksi vaikeaa itse osata maksaa sillä ja nyt piti vielä osata muutakin.

Päivän päätteeksi Susu jopa äityi kehumaa! Kiitos kiitos, Susu! Ehkä saan toistekin tulla kokeilemaan. Oma kokemus oli, että se oli mukavaa. Ainakin jos asiakkaita riittää noin paljon päivän mittaan - ja muutenkin: kukapa ei aikaansa saisi kulumaan lankojen keskellä?? Ei tule aika pitkäksi ja on tosi kivoja ihmisiä tuolla Salossa. Ja kaikilla oli se sama palo silmissä - se lanka tarvitaan NYT eikä huomenna!

Eipä sitä koskaan tiedä, vaikka tästä aukenisikin ihan uusi ura vielä?? Unelmoida voi aina.

It was very lively whole day and everyone wanted to have the yarn now, just now. And many happy customer left the shop. I hope I could make happy one of them...
Well, maybe this will be my next carrieer??

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upea malli ja kaunis väri

neuloo mopsien kanssa kirjoitti...

Oli mukava tavata sinut livenä ja baktuksesi oli kaunis, en vain ehtinyt sitä kehua. Susu ei nykyään paljoa ehdi muuta kuin tehdä lankakauppaa, aina on väkeä puodissa.

Matleena kirjoitti...

Kauniita molemmat valmistuneeet! :) Erityisesti tuo myssy kiinnostaa, kun myssyn mallia olen tässä etsiskellyt.

Wau, sinä olet päässyt kokeilemaan tuota ammattia, mistä minä olen vain haaveillut kaiken ikääni!!! Uskon sinulla oleen upea päivä. ;)

Susu kirjoitti...

Kiitos avustasi Piiku! Oli tosi kiva päivä ja sä otit kaupan haltuun kuin vanha tekijä! Tuntuu ihan siltä, kuin sullakin olis ollut kivaa, joten en enää pode huonoa omatuntoa siitä, että JOUDUIT tekemään töitä koko päivän ja vielä heräämään lauantaiaamuna ennen kukonlaulua:-)

Ja se Baktus on hieno! Pipo tietty kans.

Marjut kirjoitti...

Aika upeat pipo ja huivi! Mulle kelpais kanssa tuollainen alan vaihto.

Ihalaiska kirjoitti...

Kauniita neuleita olet tehnyt! Olet päässyt kokeilemaan joka neulojan unelmahommaa!!!