NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Olivia


Olivia, malli  Kim Hargreaves, Thrown Together -kirjasta
Rowan Felted Tweed, 300 g 1050m
puikot 3½mm Knit pro


Lanka on uusiokäytössä, se oli palmikkotakki vaalean hiekan värisenä. Värjäyssession tuloksena langasta tuli oliivin vihreä, vaikka kuvat näyttävätkin sen olevan mudan värinen.

Yarn was reknitted. In it's first life it was sandbrown jacket. I gave it a new colour, olive green, which is not seen so good in these pictures.


Mutta tarkkaan jos katsoo, näkee vieläkin häivähdyksiä alkuperäisestä väristä.

Malli oli taas kirjoitettu kerros kerrokselta, ja se tietää sitä, että mun työni on aina jotain sinne päin. Mutta tuli siitä näköinen. Ja kuten mies harvinaislaatuisesti kommentoi, että on kerrankin istuva neule. Kauniin vihreät napit Susun naapurikaupasta Salosta.

If you look carefully, you can still see the original colour in this jacket.
The model was written row by row, and I'm not so careful to follow such a model, so it is now something like Olivia. My husband commented it, that it's suitable, so I believe him in this case.

3 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Uskomattoman tyylikäs malli ja väri.

Susu kirjoitti...

Hyvän mallinen! Ja mies oli oikeassa - tosi kauniisti istuu. Sä olet kyllä uskomattoman tuottelias... Mulla on vasta puolet kotiläksyistä tehtynä. Taattua Susu-mittaa (20 cm) ja vahingossa vähän enemmänkin. Toisen silmukat on jo luotuna. Jos mulla ei olis viime tippaa niin kaikki jäis tekemättä!

Marjut kirjoitti...

Ai että on kaunis takki!