NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sukkia ja kokeiluja - socks and slippers

Sukkakurssin satoa vihdoinkin. Nämä ovat ensimmäiset. Norjalainen aloitus ja ranskalainen kantapää, mutta muuten ihan tavallinen sukka.

First from our sock course: Norwegian cast-on, French heel and rest just ordinary sock.
Oranssit sukat Maijasta, 85 g, puikot 2½ mm.

Tämä Novitan Nalle Kukkakedon Päivänkakkara hyppäsi virtuaaliseen ostoskoriini jostain blogista. Kun sitten törmäsin lankahyllyyn, niin näitä lähti heti kaksi kerää mukaan. Nämä ekat tulivat jo valmiiksi ja ovat jo tyttäreni kovassa käytössä.
Sukat Novitan Nalle kukkaketo/päivänkakkara-langasta, 80 g. 2½ mm puikot.

Minusta  tämä kantapää on kauniimpi kuin oranssisissa sukissa. Nämä tein ohjeista ensimmäisenä ja niistä tuli kauniit.  Ehdoton suosikki jatkossa.

Sitten jatkoin kokeilujani tennareiden suhteen: koskapa pohja ei meinaa kestää, teinkin pohjan+iltin Jannesta ja huovutin sivukappaleet. Mukavat.

Some tennsi-slippers. While the bottom is not very long aged in felted slippers, I treid to make it from sock yarn, the sides are still felted. And then of course the whole slippers from sock yarn.Ja sitten titenkin tennarit kokonaan Jannesta:Tennarit:
1. huovutetut sivut Tovesta 40 g, pohja+iltti Jannesta 50 g, puikot huovutetussa 4½mm ja Jannessa 3½mm.
2. tennarit Jannesta, 105 g yht. vihreää ja harmaata. 3½ mm puikot.

Kukapa tietää tämän laatuisen kliivian elämästä jotain? Minusta kukkien pitäisi tulla varren päähän, mutta minä löysin tällaisen!Minua ei voisi vähempää kiinnostaa nämä sunnuntaiaamun touhuilut. Ihan turhaa vouhkaamista joidenkin jalanlämmittimien kanssa. Minä tuolla ulkona juoksentelen, vaikka pakkanen paukkuu yli 20 asteisena jo ties kuinka monetta päivää. Minä vetelen siis unia. 

Blog dog just sleeps, while she doesn't need any socks. She can run outside although there is more than -20 degrees...


 Leppoisaa sunnuntaipäivää - ja kaikille hiihtolomalaisille luistavia kelejä!

Have a nice Sunday out there!

7 kommenttia:

TeSa kirjoitti...

Kauniita sukkia.
Ihailin kesäistä sävyä Novitan langassa.

Susu kirjoitti...

Komea määrä jalattimia! Miten niin tavallinen sukka? Siinä on tosi kaunis mallineule! Minäkin tykkään tuosta kakkoskantapäästä enemmän mut nyt me ainakin osataan toi ranskis!
Jos ei ihan ihmettä tapahdu niin täältäkin voi tulla vuorokauden sisällä postaus, jossa on käsitöitä:-) Mut ne pyöröpuikot...

Marjut kirjoitti...

Kivoja sukkia ja nuo tennarit ovat niin upeita:)

Niina kirjoitti...

Hienoja tennareita, näyttävät tosi lämpimiltä.

Susu kirjoitti...

Tulinpa vaan tsekkaamaan miltä niiden valmiina pitäisi näyttää. Osat valmiina ja nyt pitäis alkaa ompeluhommat. Ei edes jää viime tippaan:-)
Tuolla keskellä mun kohdalla on pieni aukko jäässä:-) Kyl se täst!
Hyvää viikonloppua!

Susu kirjoitti...

Ei ne nyt valmiina kyl ihan tuolta näytä... Iltti on liian lyhyt mut en jaksa enää tänään fiksata. Voihan ne korjata sit myöhemmin eiks?

hmmm kirjoitti...

Löytyykö ohjetta noihin kukkaketosukkiin?