NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Bigguisia - Small ones

Ei oikein iske tämä neulominen tällä kertaa - joten jotain pientä pitää olla tietty käsissä kuitenkin. Ja ehkä syynä tähän haluttomuuteen on se ikuisuusprojekti: mustaamustaamustaa ja ohuesta langasta. Ikänäkö ja talvi....

I'm not inspired at all. Always I do something, but these are not the real thing.

Wingspan piti tehdä, kun näin Ingillä sellaisen Novita Polku langasta, väri munakoiso. Näin vain kauniin huivin ja ajattelin että tuosta... Anttilasta Polkua oikeassa värissä ja menoksi.

Joku on valittanut tätä tylsäksi malliksi - no ei ole minun mielestäni. Kun on liukuvärjätty lanka ja lyhennetyt kerrokset, niin siinä on ihan riittävästi puuhaa. Vaan nyt kun katsoin tuota Ingin Wigspania huomasin, että hän oli lisännyt mukavia raitoja siihen (sopii tosi hyvin!) ja saanut siten myös tuosta langasta irti ihan eri näköisen huivin. Mutta tykkään minä omastanikin.

Wingspan is a nice model, and I saw it in Ingi's blog knitted with this yarn - I had to try also. Nice one!Ja kuin todisteeksi, ettei tämä harmaahype ole ollenkaan tämän talven juttuja on tämä modaus Baktus-huivista. Lanka on viime talvelta Schoppel Wolle Reggae Tweed, väri hellgrau. 200 g tätä taisi mennä, 5 puikoilla tein.Lisäykset/kavennukset joka 6.kerros, ja keskiosaan lyhennetyin kerroksin kaarroketta.   Kunhan taas ne pakkaset tulevat, on tälläkin käyttöä.

One Baktus again. And with grey colour....


Ja koska mikään ei huvita, niin sitten tiskirättejä. Ne samat mallit jotka ovat käytössä hyväksi havaitut. Tein eka kerran tuon pyöreän liinan suurempana - pesussa kun nämä liinat menevät kovin pieniksi.

Vuosi vaihtuu edelleen harmaan merkeissä, oikein Susun Iloisen harmaan merkeissä!

Disc clothes are needed every day, so these are my new ones.
I'm turning to New year with joyful grey - according to Susu!

Onnellista Uutta Vuotta 2013!!
Happy new year 2013!

6 kommenttia:

Hepsi kirjoitti...

Ihana tuo modattu Baktus!

Susu kirjoitti...

Olen Hepsin kans samaa mieltä et Baktus-modaus on oikein onnistunut versio. Ja edelleen itseni kanssa samaa mieltä siitä, että Wingspan on tylsä neulottava mut kivan näköinen. Puhumattakaan tiskiräteistä. Vahingossa lupasin yhdelle yhteiselle ystävällemme tehdä kymmenen noit kukkamalleja. Seittemäs on puikoilla ja ihan vaan bigguisen alkaa buuduttamaan...
ILOISEN AURINKOISTA UUTTA VUOTTA SINNE SAAREEN! Olkoon iloisen aurinkoinen harmaa, jos niin tykkäät;-)

Ingi kirjoitti...

Kivannäköinen on sinunkin Wingspan! Ja ne Baktus-huivin lisäykset: upeat, ihan uudennäköinen huivi!

Marjut kirjoitti...

Kauniita huiveja. Oikein ihanaa uutta vuotta 2013!

Salomea kirjoitti...

Tiskirätti mallia en koskaan uskonut kysyväni. Tässä sitä ollaan, mistä löytyvät noiden hyväksi havaittujen tiskirättien ohjeet. Raita sukkien kantaa yritin kurkistella, vaan kuva oli niin pieni etten saanut kantapäästä selvää (ikänäkö) enkä saanut kuvaa suurennettua. Olen kyllä tietokonejutuissakin jokseenkin tumpelo. Help! Hienoja neuleita kaikki sivuillasi. Olen myös baktusta muokannut mieluisampaan malliin itselleni.

EVA K. kirjoitti...

Ihania nuo sinun huivisi! Kiitos vierailusta minun sivullani. Kyllä käsityön tekeminen on nautinto - jatketaan tänäkin vuonna.