NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!lauantai 8. joulukuuta 2012

Harmaa on hyvä väri - Grey is a good colour

Olen aina tykännyt Ismo Alangosta. Nyt tykkään vielä enemmän, kun hän on julkaissut levyn nimeltä Harmaa on hyvä väri. Viisas mies. (vaikken levyä ole kuunnellutkaan vielä...)

Toisaalta harmaa on myös värikäs . vai mitä sanotte tästä?

Grey is a good colour - and also colourful? 
 


Lanka on Adriafilin Primulaa. Ihana tehdä. Pehmeä. Tuntuu kestävän myös käyttöä. 4 mm puikoilla pistelin menemään.

Malli on ihan laatikko. Siis helppo. Senkun katsoo että tekee tarpeeksi leveän. Ja hihojen muotoilujakin on niin vähän ettei tarvitse etukäteen mitään mittailla. Näillä eväillä lähdin liikkeelle. Etu-ja takakappaleet menivät vielä, hihat tein kahteen kertaan. Eli siis etukäteissuunnittelu ehkä olisi kannattanut...

Just simple model - almost straight. It's so easy that you don't have to preplan at all, just knit. And then I had to knit the sleeves twice - am I clever???

Pusero on kuvassa tyttäreni päällä, hänelle ehkä se on hiukan liiankin rento, itselläni tuota vartta on hiukan enemmän.

Ja koska Susu joutui tämän harmaan minulle myymään ja naljaili että harmaa on niin synkkä - niin ajattelin sitten piristää ihan Susua vain noilla oranssin ja keltaisen värisillä piristeillä. Mukavilta ne tuntuvatkin!

Tässä langassa on kolme kaunista harmaata - nyt on puikoilla se vaalein niistä. Tummimpaan pitäisi vielä keksiä jokin malli...

Susu said this is too dark in the winter time, so I knitted pockets and sleeve endings with yellow and orange. I like them! The yarn is Adriafil Primula, just a fantastic yarn. There are in collour chart three nice greys. This is the middle of them - lightest I am working already. The darkest is under the planning.

Värikäs harmaa siis - colourful grey!

6 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Ihana! Mä kyl odottelin sun postausta tästä ILOISEN harmaasta (siis sillä termillä mä sulle piruilin). Osasit taas kerran yllättää noilla "synkän" värisillä taskuilla;-) Sä se osaat tehdä laatikostakin kivan näköisen. Neuloiks sä ne hihat tosiaan vaan kaks kertaa?
Minäkin olen Ismo Alangon fani. Mun lemppari on tietenkin "Kriisistä kriisiin." ;-) :-) ;-)Kevein askelein täältä toivottelen mukavaa viikonlopun jatkoa!

Hepsi kirjoitti...

Kiva neule! Mukavasti piristää nuo pienet väriläiskät!

Mci kirjoitti...

Ihanat taskut!

Pirena kirjoitti...

Kyllä vaan kaipasikin noita ilopilkkuja. Harmaa on muuten harmaa.

Ingi kirjoitti...

Aivan ihana - juuri nuo pieneet värikkäät yksityiskohdat!

Kata93 kirjoitti...

Ihana neule! Noi taskut on tosi kivat! :)