NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Pieniä juttuja - Tiny things

Viikonlopun saldoa - tai no huivia olen kyllä tehnyt jo hieman pitempään. Toinen Sytomyssy, kukkamalli tuli postista perjantaina Kipakoitten kalenterin myötä.

During the weekend finalized works. One syto-cap for campaign.


Hääpäivän kunniaksi tuli tehtyä miehelle pipo - joka sitten käytössä venähti viikossa. Piti siis tehdä toinen - nyt Cousteau-mallilla . Hyvä napakka malli, helppokin vielä. Pari-kolme tuntia lauantai-illasta ja pipo oli valmis. Tämä on tehty nyt Novitan Cloudista, paino noin 90 g. Nelosen KnitPro puikot - ja naisten silmukkamäärällä, ja hyvä tuli.

For my husband another hat with Cousteau-model. This is a good and easy model. The earlier hat was after few day's use too big. A gift for him because of our wedding anniversary.

Yksi Herbivore vielä, hiukan reilumman kokoinen kuin eka. Nyt lankana Regian Hand-dye Effect, väri 06550. Puikot 3½ mm Knit Pro ja huivin paino on noin 80 g.
One Herbivore, a litlle bit larger than the first one.

On aina mukava viettää liikunnallinen pidennetty viikonloppu ihan vain kotona. Täällä kun on nyt ihan Lapin veroiset olosuhteet. Ja paljon tulee valmista!
It's allways nice to have a longer weekend at home. You can finalize many things, and now we have also here in South-West Finland a good opportunity to be out in winter games.

5 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi että sulla on ollut vauhti päällä! Tuo Herbivore on mainion mallinen. Mä muistin et Herbamare...)

TeSa kirjoitti...

Ihana väri huivissa!
Kauniita töitä kaikki.

Pirena kirjoitti...

Minä olen yhden tuommoisen myssyn virkannut jo varmaan 7 vuotta sitten, ihan käyttämättömäna lojuu jossain. Susulta silloin kävin langan ostamassa, hän oli juuri aloittanut putiikkinsa pidon. Piti tehdä kesämyssy, kun joskus on äkkilähtö kaupungille tai kovin tuulinen ilma, että olisivat hiukset piilossa. Jotenkin se myssy ei vaan ole sopinut, liikaa päätämyöden. Tähän kampanjaan se on kyllä ihan omiaan. Noilla kukilla ja perhosilla siihen saakin erilaisuutta.

Marjut kirjoitti...

Hurjasti olet saanut aikaan; tuo huivi on tosi kaunis!

MysteryKnitter kirjoitti...

Happy Anniversary! Nice present.