NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Varsinais-Suomen Sytomyssykampanja on aloitettu!

Ilokseni voin kertoa, että V-S Sytomyssykampanja on potkaistu käyntiin tänä aamuna! Keräämme myssyjä Turun Yliopistolliseen keskussairaalaan. Nyt puikot ja koukut suihkimaan.

Kampanjasta voit lukea täältä, sieltä löytyy myös hyvät perusohjeet myssyille. Otetaan samat suuntaviivat, eli kerätään kampanjan merkeissä myssyjä 30.4.2010 asti.

Kuulin Tyksistä, että potilailla on kummeja, jotka olivat kyselleet syksyllä, mitä he haluavat joululahjaksi. Pyyntönä oli päähineitä ja huiveja! Mielestäni sytomyssy-kampanja saa sisältää myös huiveja, jos sellaiset tuntuvat mukavammalta tehdä. Tarve on kuulemma suuri.

Minuun saat yhteyden neulefriikki ät gmail.com - osoitteesta, jolloin voidaan sopia luovutuspaikasta Turussa. Salossa myssyjä vastaanottaa Susu, Käsityöliike Anjalin, Annankatu 5, Salo. Niin - ja ottaa hän varmasti vastaan myssyjä myös Turussa ja Salon ja Turun välilläkin!

Minä olen innoissani. Ilmoittele joko minulle tai Susulle, oletko mukana, niin mekin tiedämme, uteliaita kun olemme.

Kiitos kaikille jo etukäteen! Matleenan blogissa oli tänään linkit myös baskerimallisiin pipoihin - sellaisen aloitan seuraavaksi.... Malli on jo katsottu.

9 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Hieno juttu Piiku! Kiitos sulle tarmokkuudestasi. Mukana ollaan!

Lanka on jo katsottu ja ohje seuraavaan myssyyn tulostettu...

Seijasisko kirjoitti...

Kiitos kun ilmoitit. Myssyrikasta kampanjaa.:)

Matleena kirjoitti...

Hieno juttu, saatiin jo neljäs rinnakkaiskeräys käyntiin! :) Paljon, paljon myssyjä niihin kaikkiin! :)

Pirena kirjoitti...

Sittenhän minä voinkin viedä tekemäni ja vielä tekemättömätkin Susulle, kiitos sinun.

Mari kirjoitti...

Ehkä tämän päivän tapaamisessa kävi selväksi, että osallistun :) Pitäähän tuo hamstraamani lankakasa johonkin käyttää.

Prognoosi kirjoitti...

Kiitos kaunis sinulle, kun olet asiaa järkännyt!

kesäheinä kirjoitti...

Hyvään tarkoitukseen on ollut suuri ilo aloittaa ensimmäistä sytomyssyäni ja lisää on tulossa.
Täällä blogini:
http://www.novita.fi/blogit/373604
Myssyrikkautta toivon minäkin!
terveisin: kesäheinä

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Onpa hienoa lukea sytomyssykampanjasta. Meillä naisleijonilla oli käynnissä pari vuotta neulomiskampanja, jolloin kudoimme pääasiassa kaulaliinoja, mutta loppuvaiheessa myös myssyjä. Kampanja oli nimella Sielun kaulaliinat. Novita oli mukana sillä tavoin, että se lahjoitti jokaiselle neulovalle klubille 2 kg roosaa Teddy- lankaa. Yhdestä kerästä valmistui yksi kaulaliina. Idea tähän kampanjaan lähti LC Vaasa/ Vapaus - klubilta. Meidän klubimme, LC Kaarina/ Katariinat on neulonut TYKS:n syöpäpoliklinikalle kaulaliinoja ja myssyjä yhteensä vähän yli 400 kappaletta. Tällä hetkellä en tiedä, ovatko kaikki jo löytäneet omistajansa, mutta saamiemme tietojen mukaan halukkuus lahjoitettuihin liinoihin ja myssyihin on ollut suurta. Nyt tämä kampanja loppuu, sillä Novita ei enää valmista kyseistä roosaa Teddy- lankaa. Ikävä juttu. Siksi ilostuinkin tavattomasti, kun luin tästä uudesta kampanjasta.
Tsemppiä kaikille neulojille ja virkkaajille ympäri Suomenmaan. Tarve tällaiseen kädenojennukseen naiselta naiselle on tarpeellinen, mutta myös hyvin lohduttava ja kannustava!
Ystävällisin terveisin Eira

Piiku kirjoitti...

Hei Kesäheinä ja Anonyymi!
Kiitos ihanista kommenteista - Kesäheinälle en pystynyt laittamaan kommenttia, mutta kävin tutustumassa niihin.
Anonyymi-Leijona! Miksette tekisi tempausta ja laittaisi sytomyssyjä puikoille tai koukuille? Näkyvyyttä saadaan blogien kautta..