NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Cara innoissaan! - Cara is so excited!

Nyt mää alan ymmärtää, miks me ollaan käyty niin paljon kouluja! Pitihän tuo isäntä kouluttaa tähän aivan ihanaan juttuun, jossa me nyt käymme!!

Now I understand why we have been in school so much in my life - my master had to be taught to this exciting hobby!

AGILITY!! - YESSSS!!


Täältä tullaan jos tullaan - kunhan oottelee...

I'll come if I come - he has to wait...


Tässä ollaan - tasapeli!

Here I'm - just in time!


Kun mää sain juonesta kiinni, ei isäntä enää pysynyt tahdissa, vaikka sai juosta ihan tuosta vierestä vaan.

After a while my master couldn't catch me, although he has easier route.Tää on ihan iisi - ei mulle montaa kertaa pitänyt kertoa mitä piti tehdä. Kun se sanoo läpi, niin minähän menen. Tässä seuraan lempilelua, sekin osasi!
This is an easy one - he need not to tell this to me many times. When he says through, I just go through. Here I only follow my favorite toy, it can also!

Tässä isäntä kiljuu AA kiipee, ja minähän kiipeen. Ei ongelmia. Tiedän että tää on matala vielä - ihan lälly, mutta mää vaan odotan kun se alkaa olla ihan oikea AA.

Lopussa on toinen knoppi: siinä isäntä sanoo OTA. No otanhan toki, siinä on kannella namipala. Miksen ottaisi. En vaan tajuu, että siinä joutuu stoppaamaan - kuulemma pitää askeltaa se loppuun saakka, eikä hypätä. No enhän mää hyppäiskään - osaanhan minä nyt portaissa kulkea! Meillä on niitä kotona ihan julmetusti.

Kauheasti ne kehuu mua taitavaksi ja hyväksi, Piikukin kameran takaa. Mitä nämä nyt ovat. Kunhan tuo isäntä vaan oppisi nopeammin, niin mehän mentäisiin jo koko radallinen tosta vaan. Pitäiskö mun alkaa kehumaan sitä samalla tavalla, jospa se innostuisi oppimaan nopeammin? Taitava isäntä, hyvää isäntä...

Here he shouts AA climb, and I do.No problems. This is still very easy one - I would like to take the more difficult already!!
At the end he says TAKE. Yesyes, I take - there is a candy for me. But why it's there, I can't understand. I shouldn't jump, but I would not - I can the stairs. We have so many of them at home.
They say I'm an intelligent and good dog, I agree. I wait that he would learn faster - does it help if I would start to say to him that he is very intelligent and good man, when he does right?

Heipparallaa - hellettä on pitänyt ja olenkin kovin onnellinen että Piiku munt ajoi kaljuksi pari viikkoa sitten. Kun nytkin on kuuma!

Niin ja se Turun Murre kisa on vielä ens viikon, jos olet unohtanut äänestää mua!
terv. Cara

We have had so nice and warm here and now I'm so happy Piiku cut my hair couple a week ago!
Cheers, Cara

4 kommenttia:

Guru ja Mirkku kirjoitti...

Jee, agilityä! Se on kivaa, vaikka itse asiassa ME ei vielä olla sitä treenattu, mutta vähän sinnepäin temppuiltu joskus. Meidän edesmennyt sukulaismopo Aa oli kova poika agilityssa. Itse asiassa laji on rankempaa emännälle/isännälle, niillä kun ei aina kunto riitä.

Kivaa temppuilua!

Tassu kirjoitti...

Hyvä Cara! Kyl se isäntäkin oppii. Mä tiedän et se on ruvennu treenaamaan. Susu näki sen lauantaina pyöräilemässä ja emännän kans. Ne yrittää ihan tosissaan - kuka hullu ny muuten niin kuumalla ilmalla lähtis fillaroimaan kymmenen kilsaa? Kyl lankaa saa helpomminki.

Mulla on onneks turkki tallella vaiks mullaki oli aika lämmintä. Saaressa oli kuiteski niin jännää ja kosteassa puskassa ei niin kamalan kuumakaan. Ja tyttöystäviäkin näin. Susu ei vaan tykkää ku mussa on punkkeja. Musta on ihan kiva ku se rapsuttelee ja ottaa niitä pois. Melkein kehrään.

Marjut kirjoitti...

Agility on aikamoinen laji:) Blogikoiran kanssa ollaan joskus käyty katsomassa, muttei olla osallistuttu. Blogikoiran taidot taitavat olla toisaalla.

MysteryKnitter kirjoitti...

Woohoo, Cara! That's the spirit!