NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 21. toukokuuta 2010

Kun pelkäsin Pinaatin muuttuvan Haitariksi


Sain vihdoinkin tehtyä Pinaatin. Käytin sitä jo innoisani töissä pari päivää ja pelkäsinkin koko pinaatin muuntumista Haitariksi. Vaan eipä vaan. Ihan kuosissaan pysyi, eikä rypistynyt.

Lanka Katia lino 100% - eli pellavaahan se.
Menekki 274 g (?!!)
Puikot 4 mm Knit Pro pyöröt.
Malli Kirsi Pussisen Pinaatti.

Aivan ihana. Tylsä toki tehdä - pelkkää oikeata muutamin lisäyksin, mutta siis istuu kuin nakutettu. Hihoissa teen modauksia, jos innostun toisen tekemään, mielestäni hiukan liian perhoset.
Lanka on just sitä mitä odotinkin, ihanaa näin helteillä. Eikä mustakaan ole tuossa neuleessa kuuma. Ja menekki oli ihan huikaisevat, eiks vaan?

Tässä on mun uusi namupala, jonka Nwabisa on minulle valmistanut Etelä-Afrikassa, Kapkaupungissa.Uusi kesälaukku Mum'sista, jonne tein pikku retken viime sunnuntaina. Aitta on Liedossa, perheen pihapiirissä. Se on auki vain sunnuntaisin toukokuussa - mutta on kesälläkin, pitää vain tarkistaa netistä aukioloajat. Ihana paikka, josta oli vaikea päästä ulos, kun silmä löysi aina uutta ja uutta. Outi on keksinyt tosi hyvän jutun, näin hän saa hoitaa lapsensa kotona ja samoin Kapkaupungin tekijä-äidit.

Kysyin afrikkalaisnaisten kommenteja suomalaisten pelistettyyn tyyliin - jollaisia laukkuja siellä oli paljon. Valoisaan tapaansa tekijät ovat mielissään suomalaisesta mausta: vähän selkeitä kuvioita ja harmaata/mustaa/beigeä. On kuulemma helppo tehdä sellaiset laukut! Omani halusin iloittelevan ihan toisissa sfääreissä.

Hieno idea, tulen toistekin!

Kiitos teille kaikille ihanista kommenteista! Nautin niiden lukemisesta ja saan niistä paljon iloa - samoin Cara kiittää kaikista äänistä ja kivoista terveisistä! Ihanaa kesän alkua teille kaikille käsitöidenkin parissa.

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Hyvän näköinen pinaatti! Mulla on muuten lasten pinaatti meneillään ja se on nimetään perhostunika:-)

Eilen kuulin radiosta että haitari on trendikä soitin joten jos pinaatti muuttuu haitariks niin se on vaan trendikästä!

Vekkuli kassi kans.

Helmi kirjoitti...

Kaunis malli toi pinaatti. Ja pellavaisena varmaan kiva pitää kesällä. Kassi on ihana!

Mari kirjoitti...

Toi pinaatti on kaunis! Olen vaan niin arka aloittamaan muuta kuin sukat tai Revontulen, etten taida uskaltaa vielä :)Pitää harjoitella pienemmillä töillä ensiksi :)
Kivan pirteä kassi kanssa!

Marjut kirjoitti...

Hieno pinaatti ja tuo laukku on ihana!