NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Viimeiset sytomyssyt Piikun tehtaalta - Last sytocaps from my factory

Vihoviimeinen pöllömyssy odotteli kuukauden silmiä - se työ kun ei oikein iskenyt kipinää. Mutta onhan nekin laitettava, joten tänään sitten otin tämän urakan. Eikä se sitten niin kauhea ollutkaan! Lanka on sponssilankaa, bambun ja keinokuidun sekoitusta.

Last Owl cap. I hate to fix those eyes, so this has been ready over month without eyes...


Tässä sitten koko sarjan viimeinen. Hyvästelin tätä tehdessäni sytomyssyt. Olo oli tyhjä, en osannut tehdä oikein mitään ainakaan viikkoon. Tämä on vanha tuttu malli, Novitan bambusta.

Yhe last cap to this campaign. I feelings where empty - what to do next? Over a week I just wandered round and round. Model is old familiar, yarn Novita bambu.Tein myssyjä noin 4 viikossa koko kampanjan aikana. Enkä sitten paljon muuta tehnytkään, kuten huomaatte. Nyt on taas ideat kukkineet - toteutuksista myöhemmin.

Kiitos teille kaikille kampanjaan osallistuneille! Olette kaikki hengessä mukana ensi perjantaina 7.5. kun saamme viedä myssyt Tyksiin. Susun kanssa kaksin olisimme saaneet aikaiseksi jotain - vain teidän ansiostanne saimme myssyjä niin paljon, että niistä on hetkeksi aikaa iloa potilaille. Tarkat lukumäärät julkistamme ensi viikolla - osahan myssyistä on vielä keräyspisteissä ja vasta tulollansa!

I made some 4 caps per week during this campaign - and nothing else. Now the ideas are again blooming - you see later.
I wan to say Thank You to all recipients of this campaign! We are proud and happy to bring all those nice caps to the hostpital next Friday. Then you can also find out the exact amount of our campaign.

2 kommenttia:

Seijasisko kirjoitti...

Kaikki sytomyssysi ovat olleet toinen toistaan upeampia--suurin osa niistä niistä ei ainakaan minulta syntyisi ihan yhdessä illassa.

Aivan upeasti olette myös Susun kanssa hoitaneet Tyksin kampanjan ja tuloskin taitaa ole sen mukainen!

Susu kirjoitti...

Viimeisiä viedään ja yhtä kauniita ovat kuin kaikki aikasemmatkin myssysi. Multa jäi sitten se pöllömyssy tekemättä kun jo etukäteen epäilin, et mun pöllöistä tulee sokeita...

Samoja tunteita täälläkin - tyhjä olo ja onnellinen siitä, miten moni osallistui keräykseen. Kiitos sulle! Keräyksen vetäjänä ja suunnannäyttäjänä sait meidät muut innostumaan.

Oma vappukäsityö oli yks tiskirätti mökille... (ja ihan tosissaan tarpeellinen tekele)!