NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!tiistai 4. toukokuuta 2010

Pikku raapaisu pinnalta - Käsityö Elisan myssyt I

Kolmen naisen voimin näitä kannettiin autoon, ja muutaman reissun tein, ennen kuin sain ne kotiin suojaan sieltä autosta. Olisi pitänyt varata tähän loppuryntäykseen aikaa ainakin kaksi viikkoa....

Mutta ällistyneenä ja onnellisena esittelen osan myssyistä - siis vain pienen osan - huomenna menee ylitöiksi! Yritin hiukan sommitella saman tekijän myssyjä samaan kuvaan - tunnistelin siitä, että ne olivat samassa pussissa tai niissä oli sitten samanlaiset merkinnät, samat langat, samat koristeet. Toivottavasti edes joku löytää näistä omansa, vaikka kuvat jäivät ylimalkaisiksi suuren määränsä vuoksi - anteeksi!


Yllä olevat pinot on tehnyt Marja, yhteensä 92 myssyä! Kiitos viestistäsi, perintölangat saivat kuulemma kyytiä ja kesällä tulee lisää! Seuraapa Marja blogia - julkaisen osoitteen, johon voi aina toimittaa myssyjä, kun alkaa nurkat niistä täyttyä! Kiitos, Marja!


Jatkoa seuraa...

4 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi hurjaa! Taitaa meillä olla huomenna aikamoinen myssyurakka... Ja ylitöiksi menee kun on pakko ihailla kaikki toinen toistaan kauniimmat ja taidokkammat myssyt:-) Nähdään huomenna! Mulla on vaan pieni Corolla täynnä myssyjä...

Anonyymi kirjoitti...

Mahtava tämä kampanja. Upeat määrät myssyjä ympäri Suomea olette saaneet tehtyä ja kerättyä.

Jos kaipaatte uutta tekemistä, niin miettikääpä villasukkia.
Ainakin lasten syöpäosastolla oli onnellisia pieniä potilaita, kun saivat omat villasukat lämmittämään jalkoja.
Joku ihana ihminen oli neulonut monta paria kauniita sukkia ja lahjoittanut ne pienille potilaille.
Uskon että villasukat ilahduttaisivat kaikenikäisiä potilaita.

Aurinkoista kevättä!

Matleena kirjoitti...

Voi hurja kun on ihania myssyjä! ;) Ja taisipa löytyä kilpailija meidän yli sadan myssyn Tainalle! :D

Jännään teidän kokonaismäärää!

On muuten puhkinainen olo nyt. En arvannut, että tulee näin voipunut olo, ettei meinaa jaksa blogejakaan lukea. Aapelin Poksia vain olen poksutellut tänään ja nyt meinaan lähteä päikkäreille, mikä ei yleensä kuulu tapoihin. Mutta kyllä se tästä, kuten Manukin aikanaan sanoi! ;)

Mari kirjoitti...

Jee, munkin vihreä myssy on tallentunut kuviin! Se oli mun eka ikinä neuloma pipo, ja kaksi sekuntia mietin, että raaskiinko antaa eteenpäin, mutta ei se sitten ollut kovin vaikea päätös. Toivottavasti se kelpaa jollekulle, vaikkei kovin taidokkaasti olekaan neulottu. :)

Hieno idea ja hyvin hoidettu tämäkin kampanja, kiitos puuhanaisille!