NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!perjantai 7. toukokuuta 2010

Kirpullinen myssyjä


Tällaisella lastilla lähdin tänä aamuna matkaan kohti Tyksiä. Onneksi minulla ei ollut kanssamatkustajaa - tähän autoon hän ei olisi mahtunutkaan! Isäntä kommentoi, että on turvallista ajaa, kun jokapuolella on pehmukkeita.


Ei ihan rekallista - mutta todistettavasti autollinen!


Tyksissä rullakko oli kätevä, vaikka se olikin tarkoitettu vain Immoselle - kiitos lainasta, oltiin hetkinen Immosiakin....


Sitten alkoi yhteinen ihmetys - myssyjä ihasteltiin ja määrää taivasteltiin. Yo. kuvassa Pirjo ja Erica, joka jo alemmassa kuvassa on valinnut myssyt osastolleen.


 Ja olihan siellä Helikin, leveä hymy kasvoillaan, kun sai viedä potilailleen myssyjä!

TADAA! Nyt on aika paljastaa myssyjen kokonaismäärä: se oli huikeat 1672 kpl!!!! Noin puolet koko määrästä toimitettiin Käsityö Elisan kautta, neljäsosa on Susun kautta salolaisten tekemiä. Pisimmältä tulivat Lahdesta, Vihdistä, Sauvosta, Nousiaisista, Laitilasta ja uskokaa tai älkää: Tampereelta peräti 64 myssyä. Ja toimeliaat lennonjohdon naiset tekivät myös Tampereen keräykseen - molempiin kampanjoihin oli oma laatikkonsa työpaikalla. Lisää voit lukea Susun blogista.

Jos jostain syystä jäi myssyt toimittamatta tai et ole saanut myssyn tekemistä loppumaan, voit tehdä rauhassa edelleenkin. Toimita myssyt osoitteella

TYKS, Syöpätautien poliklinikka
osastonhoitaja Pirjo Haavisto
PL 52
20521 Turku

Tai voit viedä myssysi T-sairaalan 1.kerrokseen, osasto 820.

Vielä kerran kiitos kaikille osallistuneille! Aavistimme monen myssyn tarinan lajitellessamme niitä. Kummallista miten kädenjälki voi nostaa niin paljon tulkintoja ja ajatuksia pintaan.

Kiitos Seijasisko ja Matleena oivasta ideasta!

Tätä kampanjaa voimme muistella kiikkustuolissa vanhainkodissa, ja kun kaikki muu on unohtunut, pitää pyytää hoitajaa soittamaan Susulle, jotta voidaan taas kerrata 1672 myssyn tarinat! Kiitos kanssakulkijalleni Susulle - Salon mahtava innostaja!

7 kommenttia:

neuloo mopsien kanssa kirjoitti...

Kriljoonakertainen hurraa sinullekin, Piiku, mielettömän upeasta panoksestasi myssyprojektissa!
Me partiolaiset emme taputa esityksille, vaan kajautamme tilanteeseen sopivan huudon.
Tähän tilanteeseen sopisi vaikka tämä:
Bravo, bravo, bravissimo!
Loistava esitys, yleisömenestys
Bravo, bravo, bravissimo!

Matleena kirjoitti...

Mahtava myssymäärä! :) Voi että osaa olla ihanaa lukea teidän myssymäärästä ja niiden luovutuksesta! On se vain hieno tunne, nähdä kuinka toisetkin noista innostuvat! :)

Susu kirjoitti...

Kiitos sulle Piiku! Ilman sun väsymätöntä innostustasi ei tätä saavutusta olisi. Nyt vaan yhdessä toivotaan, että nämä myssyt toisivat valoa ja iloa monen elämään.

Vanhanana kahdeksankytluvun Eppufanina noi sun sanat sai soimaan päässä... "Kiikkustuolissa istun, ja sinua muistelen. Muistini tylsillä luistimilla luoksesi luistelen..." Toivottavasti Kakskerran jäillä:-)

KristiinaS kirjoitti...

Ihanasti Susu ja sinä kerroitte tämän luovutuksen. Hoitajatkin näyttävät olevan iloisia ja innoikkaita viemään omille potilailleen myssyt. Pitävät omistaan huolta. Hienosti hoiditte tän viimesen rutistuksen. Wau.

Sirke kirjoitti...

Tätä blogia seuraillessani, mietin että meneeköhän peräti tuhannen myssyn raja rikki. Ja meni, huimasti sittenkin. Vaikka facebookkia aina mollataan, niin sieltä minä tämän kekkasin, yksi ystävä oli liittynyt ja kiinnostuin, että mikähän toi juttu on. Ja se vei mukanaan. Oli hienoa olla mukana kampanjassa. Kiitos Turun alueen vetäjille Piikulle ja Susulle ja myöskin koko kampanjan alkuunpanijoille Ouluun.

Seijasisko kirjoitti...

Sydämelliset Onnittelut teille molemmille. Aivan ihanan huikeat upeat! On meillä tosiaan nyt mitä vanhana muistella.;)

Seijasisko kirjoitti...

Sydämelliset Onnittelut teille molemmille. Aivan ihanan huikeat upeat Lukemat! On meillä tosiaan nyt mitä vanhana muistella.;)