NEULEFRIIKKI

Mukavaa kun kävit, tule toistekin!torstai 6. toukokuuta 2010

Käsityö Elisa II ja vihoviimeiset tämänpäiväiset myssyt

Ensimmäisessä kuvassa ovat työkaverini Katrin tekemät myssyt, kiitos! On ollut mukavaa vaihtaa käsityöajatuksia myös työpaikalla!
      

Hellyttävä punainen kortti  kuvassa: Iloista kevättä lapsen käsialalla - ja varmasti aarre kirjekuoren sisällä!


Ylläolevassa kuvassa on Maaritin tekemät myssyt kauniine koristeineen. Käsialasi on edelleen tunnistettavissa! Kiitos Maarit!                                                     

Näistä löytyi useita sellaisia ryhmiä, jossa selvästi näki saman tekijän tehneen useita myssyjä. Osa oli nimettömiä, mutta esim. Anne oli kirjoittanut jokaiseen koristeltuun korttiin muistaakseni tekstin Voimia taisteluun, t. Anne. Ja niitä myssyjä oli monta.

Alla sitten vielä tänään saapuneita myssyjä: vihtiläisen Vapun tekemät lierihatut (3) ja yksi myssy.
Toisessa kuvassa kolme oikeanpuoleisinta myssyä ovat ystäväni Eijan tekemiä myssyjä sponssi-lanka Alminasta - kiitos Eija! Puriko käsityöinto uudestaan? Neljä muuta  vasemmalla näyttävät saman tekijän tuotoksilta.


Eilen meillä oli sitten Susun kanssa loppurutistus: pussitimme ja lajittelimme myssyt 20 kpl:n pusseihin väreittäin ja koon mukaan. Ja voi sitä hauskuutta kun aina vaan löytyi jostakin vielä pino myssyjä. Tässä se läjä nyt on:


Lämmin kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Yksi ihminen ei millään saa näin lyhyessä ajassa näin paljon aikaiseksi. Nämä myssyt toivottavasti tuovat voimia ja hyvää mieltä niiden saajissa. Ainakin myssyistä levisi jo lajittelijallekin hyvää tahtoa ja mieltä! 

Huomenna sitten saamme viedä koko lastin Tyksiin.

ps. Cara tahtoo sanoa vielä jotakin: Katsokaa täältä, numero 9 on paras!!!! Äänestä - saat palkaksi hännänheilautuksen, ison halin ja nuolaisun! Mää olen paras!

7 kommenttia:

Susu kirjoitti...

Voi jestas sentään! Mä luulin ettei ne kuvat lopu ikinä... Jännittävää kuulla lopullinen myssymäärä meiltä ja koko maasta.

Hieno kamppis loppuhuipennusta vailla. Upeaa miten monta ihmistä on lähtenyt mukaan!

Huomenna nähdään!

Matleena kirjoitti...

Taas vain sanon, että voi mahoton tuota myssyjen määrää! Ja suu on muuten korvissa saakka! :)

Sirke kirjoitti...

Odotan huomista ja myssyjen lopullista määrää. Olen seurannut näitä blogeja ja näyttäisi olevan aikamoinen kasa myssyjä. Tarviitteko kuorma-autoa lainaksi. Voin kyllä senverran tulla jeesaamaan!

Susu ja Tassu kirjoitti...

Me tääl taas! Caralle on menny ääni vaikka netti prakas ja piti lehtiroskiksessa käydä tonkimassa eilinen Turkulainen:-) Ja meidän mielestä se on oikeasti paras valinta Turun Murreks. Eikä vaan siks et se jakaa namujaan Tassun kans... Tassu tietty olis paras mut mä luulen et täs sai osallistua vaan koirat?

Terveiset Isännälle kans - kivasti runoiltu:-)

miumu kirjoitti...

Kiitos teille molemmille! :)

Seijasisko kirjoitti...

Voi mahotonta ja niin ihania myssyjä ja paljon.:) On teillä todella ollut Susun kanssa noissa hommaa, mutta huomenna helpottaa. Mukavaa luovutusta -nauttikaa!

Marjut kirjoitti...

Valtavasti myssyjä! Ja Caralle voit kertoa, että äänestetty on:)